Ισλανδία και Ισραήλ έμειναν στην ισοπαλία, 2-2.

Η Ισλανδία και το Ισραήλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Laugardalsvollur», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου θα εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία. Αντίστοιχα, η τελευταία θα υποβιβαστεί στη League C.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους. Ήρθαν ισόπαλοι, 2-2.

Το ίδιο συνέβη και στο Ρέικιαβικ, ήρθαν και πάλι 2-2.

Στο 9’ ο Γιον Ντάγκουρ Τορστέινσον πήγε στην μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή κι έκανε μια καρφωτή κεφαλιά προς το τέρμα. Σημάδεψε ωραία στην πάνω δεξιά γωνία, με αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ο Ραμζί Σαφούρι στο 35’ έφερε το ματς στα ίσα, καθώς βρέθηκε σε καλή θέση κι έκανε ένα σουτ που κάπου βρήκε και πέρασε από τον Ρούναρ Άλεξ Ρούναρσον.

Άτυχος στάθηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στο 45’+3, καθώς η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ στο όριο της περιοχής.

O Θόριρ Γιόχαν Χέλγκασον στο 61’ με σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή έκανε το 2-1, όμως στο 67’ ο Ελί Ντάσα έκανε ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή, όπου ο Ντορ Πέρετζ κατάφερε να τη μετατρέψει σε γκολ, στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά μέσα από το αριστερό δοκάρι.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια για τους γηπεδούχους. Οι Ισραηλινοί έχουν δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Ισλανδία (Βινταρσον): Ρούναρσον, Γκρέταρσον, Μάγκνουσον, Όλαφσον, Σάμπστεντ, Μπιάρνασον, Χέλγκασον, Χάραλντσον, Σίγκουρντσον, Νταγκούρ, Γκούντγιονσεν.

Ισραήλ (Χαζάν): Μαρσιάνο, Βίτορ, Γκόλντμπεργκ, Λίντνερ, Ντάσα, Πέρετζ, Ζάμπερ, Σαφούρι, Σόλομον, Αμπάντα, Νταμπούρ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ