Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός προσπάθησε στον αγώνα με trash talking στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να τον βγάλει εκτός ρυθμού

Η Σουηδία  υποδέχθηκε τη Νορβηγία, του καυτού Χάλαντ, στην 2η αγωνιστική των δύο ομάδων για τον 1ο όμιλο της League  Β στο Nations League

Οι Νορβηγοί άνοιξαν το σκορ με τον Έρλινγκ Χάλαντ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 20ο λεπτό. Ο Χάλαντ στο 69ο λεπτό έγραψε το 0-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, με τους Σουηδούς απλώς να σκοράρουν για την τιμή των όπλων με τον Ελάνγκα. 1-2 τελικό για την Νορβηγία, με εξαιρετικό Χάλαντ, για ακόμη μια φορά!

Ως MVP του αγώνα, μίλησε στις κάμερες και μάλιστα αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός προσπάθησε στον αγώνα με trash talking στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να τον βγάλει εκτός ρυθμού, αλλά ο ίδιος δεν πτοήθηκε και έδωσε την απάντηση του με δύο παστέλια.

“Αρχικά, με αποκάλεσε ‘πόρνη’ και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι. Στη συνέχεια, μου είπε ότι θα μου σπάσει τα πόδια. Σκόραρα 1,5 λεπτό αργότερα. Όλα καλά”.

Γι’ αυτόν το λόγο, όταν πέτυχε το δεύτερο τέρμα του, ο Χάλαντ πήγε μπροστά από τον Μιλόσεβιτς και πανηγύρισε επιδεικτικά, με “χειρονομίες κοροϊδίας”, σύμφωνα με τη σουηδική Aftonbladet.

Λογικό μας φαίνεται αν έγιναν όλα είπε ο Νορβηγός σταρ.


  • Nations League Όμιλοι 2022 – Groups
  • Κλήρωση Nations League 2022 23 – Draw
  • Νικητής Nations League 2022 23 – Τι κερδίζει
  • Ιταλια Ισπανια Nations League 2022 23
  • Τελικος Nations League 2022 23
  • Αγώνες – Πρόγραμμα Nations League 2022 23 – Schedule
  • Τηλεοπτικά Δικαιωματα Nations League 2022 23
  • Βαθμολογία – Αποτελέσματα – Σκορ – Nations League 2022 23

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ