Οι σκέψεις του Ουρουγουανού για το αποψινό ματς της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Πογέτ και τα πλάνα του….Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (27/9-21:45 ALPHA και Novasports Prime) στη Ριζούπολη την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Nations League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν φαίνεται πως θα κάνει αλλαγές στα μετόπισθεν σε σχέση με το ματς της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Κύπρο. Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος στο κέντρο της άμυνας, με τον Μπάλντοκ δεξιά τους και τον Τσιμίκα αριστερά τους.

Αλλαγές θα υπάρξουν στη μεσαία γραμμή. Ο Σιώπης συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κουρμπέλης ή Αλεξανδρόπουλος θα πάρουν φανέλα βασικού από τον Πογέτ. Θέση διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Γιώργος Μασούρας θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Μάνταλος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και θα αγωνιστεί στα αριστερά (ήταν τιμωρημένος με την Κύπρο). Θέση πίσω από τον φορ διεκδικεί και ο Φούντας. Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχει δίλημμα μεταξύ του Δουβίκα και του Ιωαννίδη. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ