Ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει νέο "αίμα" στην εθνική Ολλανδίας! Αυτό έδειξε με τον τρόπο του σε μια παλιά "καραβάνα" που κάποτε τον έσωσε στον Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει νέο “αίμα” στην εθνική Ολλανδίας! Αυτό έδειξε με τον τρόπο του σε μια παλιά “καραβάνα” που κάποτε τον έσωσε στον Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με τα χρόνια κάποιες σχέσεις αλλάζουν. Τι και αν κάποτε ήταν πετυχημένη, οι αντοχές δεν παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει άλλες προτεραιότητες στη νέα του θητεία στους “Οράνιε“, δείχνοντας τη πόρτα της εξόδου στους παλιότερους.

Ο Τιμ Κρουλ θα είναι για πάντα ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για τον Φαν Χάαλ. Τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν ολοκληρωθεί η παράταση στον προημιτελικό του Μουντιάλ το 2014 με την Κόστα Ρίκα και στην διαδικασία των πέναλτι ήταν “κέρβερος”.

Εκείνη η επιτυχία στα γήπεδα της Βραζιλίας ανήκει εν πολλοίς και στον Κρουλ που μέχρι πρότινος βρισκόταν στις κλήσεις του προπονητή. Λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ο Φαν Χάαλ κάνει τις επιλογές του και ο Κρουλ δεν βρίσκεται σε αυτές.

Του ζητήθηκε μάλιστα τώρα στα ματς του NationsLeague να βρεθεί στις προπονήσεις ως “βοηθητικός” αλλά το αρνήθηκε… Αυτό ήταν και το άδοξο φινάλε του από μια ομάδα που του χάρισε πολλές συγκινήσεις!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ολλανδίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ