Οι επόμενοι αγώνες του Nations League έρχονται με νέα πρόσωπα να μας ενδιαφέρουν!

Οι επόμενοι αγώνες του Nations League έρχονται να μας φέρουν χρήσιμες πληροφορίες για νέους παίκτες και να δώσουν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά για να διακριθούν με το εθνόσημο.

Μια διοργάνωση που έχει βγάλει διαμαντάκια, καθώς ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο τρομερός, ώστε οι ομοσπονδίες να προσέξουν κάθε λεπτομέρεια και να μην δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς.

Ξεχωρίζουν ήδη περιπτώσης youngsters που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Ο λόγος για τους Μπέγια- Κότσαπ, Κόλο Μουανί, Τόνεϊ και Μπόρχα Ιγκλέσιας. Οι οποίοι ετοιμάζονται για πρώτες αναμετρήσεις με Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία αντίστοιχα.

Στην περίπτωση του πρώτου, η Bundesliga 2 ήταν μέχρι πέρσι το σπίτι του, ο Φλικ όμως είδε πως ο μικρός έχει πετύχει και στην Bundesliga φέτος, και αποφάσισε να του δώσει ευκαιρία.

Στον Μουανί τα πράγματα είναι πιο εύκολα, καθώς ακόμη και στο Europa League περσι, αλλά και στην Άιντραχτ δείχνει να έχει πάρει την εμπειρία και τα γκολ. Περιμένοντας απλώς την κλήση του, πράγμα που έγινε.

Ο Τόνεϊ αντίθετα δεν θεωρείται και τόσο μικρός, απλώς στην γεμάτη Αγγλία τα πράγματα για κλήση στην Εθνική δεν είναι εύκολα. Πλέον με την άνοδο της Μπρέντφορντ έλαβε το ραβασάκι από τον Σάουθγκέιτ και είναι έτοιμος.

Τέλος, ο Ιγκλέσιας, ένας γερόλυκος πλέον, έχει μια πλούσια καριέρα, και σκόραρε μάλιστα και πέρσι,  στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι απέναντι στη Βαλένθια οδηγώντας την ομάδα στον πρώτο της τίτλο μετά από 17 χρόνια, και ο ίδιος ήταν πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ