Έβαλε δύο γκολ απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Στο «Helsingin Olympiastadion» συναντήθηκαν η Φινλανδία με το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της League B του Nations League.

Η ομάδα που θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση θα κερδίσει την πρόκρισή της στη League A. Αντίστοιχα, η τελευταία θα υποβιβαστεί στη League C.

Ο Τίμου Πούκι δεν σκόραρε αυτήν τη φορά, αλλά έδωσε ωραία πάσα στον Γιόελ Πογιανπάλο στο 31’. Εκείνος την έπιασε μέσα στην περιοχή και μεγάλη ψυχραιμία την έστειλε στα δίχτυα.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους. Μια σέντρα από φάουλ πήγε βαθιά μέσα στην περιοχή από τον Λούκας Λίνγκμαν. Ο Πογιανπάλο δήλωσε και πάλι «παρών». Έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία στο 38’.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με τους «Σουόμι» να κρατούν το προβάδισμα και τη νίκη μέχρι το φινάλε, χωρίς να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά προβλήματα.

Οι Σκανδιναβοί ανέβηκαν στην πρώτη θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς. Στους 3β. έμειναν οι ηττημένοι.

Φινλανδία: Χραντέστσκι, Γκράνλουντ (79′ Άλχο), Λ. Βαϊσάνεν, Ιβάνοφ, Γένσεν (86′ Σ. Βαϊσάνεν), Νισκάνεν, Λουντ (67′ Βαλακάρι), Καμαρά (67′ Σούλερ), Λίνγκμαν, Πογιάνπαλο, Πούκι (67′ Φορς).
Μαυροβούνιο: Πέτκοβιτς, Βούκσεβιτς, Βούγιασιτς (68′ Χακσαμπάνοβιτς), Τομάσεβιτς, Σίπσιτς, Σέκιτς, Σαβίτσεβιτς (78′ Μάρουσιτς), Βούκοτιτς (46′ Μπόζοβιτς), Ραντούνοβιτς, Ντζουράνοβιτς (46′ Σέκουλιτς), Μπεκιράι (46′ Κάμαγι).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик