Στον αγώνα της Σερβίας με την Σλοβενία έγινε πρωταγωνιστής του αγώνα, όταν για τους δικούς του λόγους, αποφασίσει να τα "δείξει" στους φιλάθλους της Σερβίας

Ο Γιασμίν Κούρτιτς σίγουρα δεν είναι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος. Ο μέσος του ΠΑΟΚ έχει πρωταγωνιστήσει ορισμένες φορές σε «θερμά» επεισόδια, άλλες φορές δικαιολογημένα, και άλλες φορές όχι.

Στον αγώνα της Σερβίας με την Σλοβενία έγινε πρωταγωνιστής του αγώνα, όταν για τους δικούς του λόγους, αποφασίσει να τα “δείξει” στους φιλάθλους της Σερβίας, και ευτυχώς που κοντά του ήταν ο Ζίβκοβιτς.

Το περιστατικό έγινε προς το τέλος του αγώνα, αλλά ο συμπαίχτης του στον δικέφαλο «παίζοντας» τον ρόλο του πυροσβέστη, τον πήρε πιο μακριά, πριν ανάψουν περισσότερο τα αίματα…

Όσα δήλωσε αργότερα ο Κούρτιτς για το περιστατικό:

“Η χειρονομία μου δεν απευθυνόταν στους παίκτες και τους οπαδούς της Σερβίας, αλλά σε δημοσιογράφους από τη Σλοβενία, που έγραψαν σε πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας για «παίκτες χωρίς αρχ@@@α ». Σέβομαι τους φιλάθλους από τη Σερβία, δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους παίκτες, έχω παίξει με πολλούς και είναι φίλοι μου. Η χειρονομία μου παρερμηνεύτηκε”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ