Φουλ δράση στο  Nations League, με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της τρίτης και τέταρτης κατηγορίας. 

Φουλ δράση στο  Nations League, με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, στην τρίτη και τέταρτη κατηγορία.

Σκόπια – Βουλγαρία

Εφιαλτικό το πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους, που είδαν τον Τοντορόφσκι να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη και να αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Ντεσπόντοφ άνοιξε το σκορ για την Βουλγαρία στο 50ο λεπτό. Κάνοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Το τελικό 0-1 βρήκε νικητές τους Βούλγαρους, που έφυγαν με το τρίποντο στις αποσκευές τους.

Γιβραλτάρ – Γεωργία

Ο Κβαρατσέλια στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα, με το πρώτο ημίχρονο να μην είναι καθόλου απειλητικό στην συνέχεια του.

Στο δεύτερο μέρος οι Γεωργιανοί σκόραραν και δεύτερο τέρμα, με τον Τσιταϊσβίλι, στο 48ο λεπτό. Κλειδώνοντας το αποτέλεσμα ουσιαστικά. Με την συνέχεια να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το μόνο που κατάφερε το Γιβραλτάρ ήταν να σκοράρει το γκολ της τιμής με τον Άνισλέι στο 75ο λεπτό.

Άγιος Μαρίνος – Εσθονία

Υγιεινός περίπατος για τους Εσθονούς. Με τον Ανιέρ να σκοράρει για το 0-1, στο 10ο λεπτό. Ο Τενίστε στο 56ο έγραψε το 0-2, ενώ ο Σαπιέν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, κάνοντας πάρτι στην Εστία του αγίου Μαρίνου.

10 λεπτά πριν το τέλος ο Ανιέρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με το τελικό 0-4. Τρεις βαθμοί στο σακούλι των Εσθονών και ακόμη μία νίκη.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ