Καλή η εμφάνιση της εθνικής ειδικά στο δεύτερο μέρος και έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Με την αναμέτρηση Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία έριξε αυλαία ο όμιλος της Εθνικής μας ομάδα για το UEFA Nations League.

Στο 14′ η Ελλάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Σε τέσσερα λεπτά οι Βόρειο Ιρλανδοί βρήκαν την απάντηση.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε πολύ δυνατά η Ελλάδα και τελικά στο 55΄πήρε το προβάδισμα για δεύτερη φορά, και στο 80′ κλείδωσε την νικη. Η Ελλάδα με νέο κλέψιμο και κάτοχος ο Μάνταλος που κέρδισε μέτρα προς την περιοχή της Β. Ιρλανδίας έπιασε ένα δυνατό σουτ με αρκετό φάλτσο, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Μάνταλος ξαναβρήκε τα δίχτυα μετά από 15 αγώνες.

Καλή η εμφάνιση της εθνικής ειδικά στο δεύτερο μέρος και έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Πογιέτ

«Είχα καλή αίσθηση πριν τη διοργάνωση πως θα τα πάμε καλά. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο με τις πέντε νίκες που κάναμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μας»

«Είπα στον Πέλκα και τον Μασούρα πριν τον αγώνα ‘παιδιά βάλτε ένα γκολ’. Ισως ήταν δικό μου λάθος που δεν τους τα είπα νωρίτερα, σε άλλα ματς (σ.σ. γέλια). Στην ανάπαυλα μπορώ να σας πω πως αυτά που είπαμε ήταν καλά».




Μάνταλος

Είναι αυτό που λένε μπαίνει μια στο τόσο. Μια φορά στη χρονιά βάζω τέτοιο γκολ. Αν δεν το κάνεις συχνά δεν λένε ότι το έχεις”.

Για τη θέση που έπαιξε: “Μεγάλη κουβέντα που έχει ξαναγίνει. Νιώθω ευχάριστα σε αυτή τη θέση. Μας βολεύει με τον Μπακασέτα να παίζουμε με ανάποδα πόδια σε αυτή τη θέση. Όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Τάσος”.

Για τον πανηγυρισμό: “Δεν έχω κάποιον στάνταρ πανηγυρισμό, μου βγήκε αυθόρμητα, είμαι αυθόρμητος τύπος”.

Για το δεύτερο ημίχρονο της Εθνικής: “Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μπορεί από τα καλύτερα που κάναμε στη διοργάνωση. Στην Κύπρο δεν είναι ότι ήμασταν χαλαροί, απλά μας έλειψε το γκολ. Εδώ τα πετύχαμε”.




Μπακασέτας

Θέλω αν ευχαριστήσω τον γιατρό της Εθνικής και τους φυσιοθεραπευτές γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έπαιζα. Έκαναν τρομερή δουλειά, έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να παίξω. Στο 2-1 κοντρολάρω για να σουτάρω, αλλά κάνω κακό κοντρόλ. Είδα λίγο το σορτσάκι το μπλε και πέρασα την πάσα. Ήμουν σίγουρος για τον Μασούρα ότι θα σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος δεν δώσαμε περιθώρια, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα υπάρχουν και ματς που δεν θα είμαστε καλοί, αλλά δείξαμε ότι καταλάβαμε τα λάθη μας και το αποδείξαμε».

Για την εικόνα της Εθνικής: «Το λιθαράκι το έχουμε βάλει από τον Ιούνιο. Είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, τα νέα παιδιά είναι πολύ κοντά σε εμάς τους πιο έμπειρους, οπότε είναι στο χέρι μας να παρουσιάζουμε το σημερινό πρόσωπο και να βελτιωνόμαστε».




Πέλκας

Για τη νίκη: «Θέλαμε να βγάλουμε μια αντίδραση και να δείξουμε ότι ήταν κακή παρένθεση η ήττα από την Κύπρο. Το καταφέραμε και κερδίσαμε».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Μας είπε κάποιες κουβέντες ο προπονητής, μιλήσαμε και μεταξύ μας. Λίγο το χάσαμε στο πρέσινγκ των Βορειοϊλανδών στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μπήκαμε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, βάλαμε τα γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της Ριζούπολης: «Σίγουρα μας βοήθησε, θέλουμε να είναι δίπλα μας και όσο δυναμώνει η Εθνική ξέρω ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας υποστηρίζει»




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ