Κέρδισε με 3-1 τη Σουηδία στο Όσλο.

Η Νορβηγία με τη Σουηδία συναντήθηκαν στο «Ullevaal Stadion», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου θα εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία. Αντίστοιχα, η τελευταία θα υποβιβαστεί στη League C.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι παίκτες του Λαρς Λάγκερμπακ είχαν επικρατήσει με 2-1. Tώρα, στο Όσλο, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τις νίκες τους, επικρατώντας πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-2.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ, με υπέροχο γκολ από κοντά στην κάτω αριστερή γωνία.

Ο ίδιος παίκτης βρήκε ξανά δίχτυα στο 54’ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά πλευρά της εστίας, πίσω από το τεντωμένο χέρι του Ρόμπιν Όλσεν.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 62’ με τον Έμιλ Φόρσμπεργκ, ο οποίος έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής και σκόραρε στην πάνω αριστερή γωνία.

Ο Αλεξάντερ Σέρλοθ στο 77’ έβαλε το… κερασάκι, για το 3-1. Σηκώθηκε ψηλότερα από όλους ώστε να εκμεταλλευτεί μια τέλεια σέντρα από τον Χάαλαντ κι έστειλε την κοντινή κεφαλιά του στην κάτω δεξιά γωνία.

Το μόνο που κατάφεραν οι Σουηδοί ήταν να μειώσουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βίκτορ Γιούκερες, με σουτ στο κέντρο της εστίας μέσα στην περιοχή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ