Οι Έλληνες διεθνείς κέρδισαν με 2-0. Έτσι, έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» κι εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Η Ελλάδα υποδέχθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Κόσοβο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League C του Nations League.και έκανε το 4/4.

Οι Έλληνες διεθνείς κέρδισαν με 2-0. Έτσι, έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» κι εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου τους.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στο 71’ «ξεκλείδωσε» τη νίκη. Το… κερασάκι στην επικράτηση της χώρας μας έβαλε ο Πέτρος Μάνταλος στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.




 Πογέτ

Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες, έδωσαν τα πάντα, έκαναν τη χώρα χαρούμενη σήμερα”.

“Η κατάσταση είναι απλή, προσπαθώ να σκεφτώ για το παιχνίδι, να αναλύσω τις θέσεις να γνωρίσω περισσότερο τους παίκτες και να πάρω αποφάσεις. Όταν ένας προπονητής παίρνει περισσότερες σωστές αποφάσεις, είναι καλύτερος προπονητής. Σήμερα μιλήσαμε πριν από το παιχνίδι, τους μεταφέρω με απλά μηνύματα. Τους είπα είναι η τελευταία προσπάθεια, να δώσουν τα πάντα. Εάν δείτε τα αποδυτήρια σήμερα δεν θα το πιστέψετε, το τέλειο μέρος να είσαι”.

Γιακουμάκης

«Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας απ’ την πρώτη μέρα. Ίσως να ήρθε πιο γρήγορα απ’ όσο περιμέναμε, αλλά το αξίζαμε πέρα για πέρα, δικαίως έχουμε την πρωτιά

Σε κάθε ματς έχουμε δημιουργία, ευκαιρίες για να νικήσουμε με καλύτερο σκορ. Ίσως μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο κι εγώ προσωπικά το ήθελα πολύ. Άργησε να έρθει. Όταν σκοράρεις με την Εθνική είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Όμορφο και είμαι χαρούμενος που μετά από χρόνια είχαμε τόσο κόσμο στο πλάι μας, πάντα η επαρχία είναι δίπλα στην Εθνική. Ελπίζω στο μέλλον να γίνει και στις μεγάλες ομάδες, όλοι πρέπει να είμαστε οπαδοί της Εθνικής.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη ήταν ο μεγάλος άτυχος, μας βοήθησε πολύ στα τελευταία ματς. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Ανυπομονούσα για το γκολ, το χρειαζόμουν πολύ. Στο τέλος τα πανηγύρια ήταν η χαρά που επανήλθαμε στις επιτυχίες, το αξηίζει αυτή η ομάδα και ελπίζω να είναι η απαρχή για μεγαλύτερες επιτυχίες».

Βλαχοδήμος

«Χαίρομαι που θα πάω σπίτι και θα δω τα παιδιά μου, μου έλειψαν πολύ. Αλλά χαίρομαι που νικήσαμε τα τέσσερα ματς και μπορεί η ομάδα να πάει ήρεμη διακοπές. Κάτι πάει καλά στην ομάδα, όλοι κάνουμε άμυνα, όλοι βάζουμε τα γκολ μαζί.

Δεν ξέρω πόσες φάσεις καθάρισαν οι παίκτες πίσω. Όλοι ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν, δουλεύουμε μαζί».

Μασούρας

“Όταν υπάρχει ένα πραγματικό κίνητρο και όλο αυτό το διάστημα η ομάδα έχει μεγάλες ατυχίες σε άλλα παιχνίδια, μας βγήκε η αντίδραση και το κίνητρο για το τέσσερα στα τέσσερα και να αποδείξουμε το αυτονόητο, την ποιότητά μας. Μπορούμε να το μετουσιώνουμε σε νίκες”.

“Αυτό είναι το ζητούμενο, να είναι αρκετοί παίκτες αρκετά χρόνια μαζί, να υπάρχει ένας κορμός και να προστίθενται παιδιά σε καλή αγωνιστική κατάσταση”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ