Καθημερινά θα βρίσκετε όλες τις εξελίξεις για την σειρά Τρία Μίλια εδώ

Τρία Μίλια. Μία κοινωνική σειρά για το κανάλι της Κηφισιάς στην μυθοπλασία. Παίζει δυνατά στο Star. Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…

Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Τρία Μίλια και στο Facebook; Μπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρές. Κάνε ΚΛΙΚ εδώ.

Η κοινωνική σειρά του STAR ολοκληρώθηκε για φέτος, αλλά επιφυλάσσει μία απρόβλεπτη συνέχεια. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις ιστορίες που πρόκειται να δούμε και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στον δεύτερο κύκλο, που έρχεται τον Σεπτέμβριο…

H κοινωνική σειρά Τρία μίλια εντάχθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του STAR και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να εγκριθεί και δεύτερος κύκλος επεισοδίων. Έτσι, οι συντελεστές ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε αυτόν και να επιφυλάσσουν μία απρόβλεπτη συνέχεια, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, για την καθημερινότητα των αγαπημένων ηρώων.

Ένα πρόσωπο που μας έχε απασχολήσει με διάφορους τρόπους θα συνεχίσει να το κάνει και στα προσεχή επεισόδια της σειράς Τρία Μίλια. Ποια άλλη να λέμε εκτός από την Κάτια Ανδρεάδη; Η πρωταγωνίστρια της σειράς του STAR πέραν από τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γεράσιμο αλλά και με εκείνη με τους δύο της γιους και τα άτομα του περίγυρού της που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Ένα πρόβλημα υγείας που θα της προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση. Η Κάτια Ανδρεάδη θα δούμε ότι υποφέρει από κενά μνήμης. Ο Μιχάλης την βεβαιώνει πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί γι αυτό αλλά εκείνη δεν πείθεται και δεν ησυχάζει. Τα κενά μνήμης που έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσπαθεί να τα κρύψει από όλους γιατί δεν θέλει να την τρέχουν στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις.

Η κατάσταση που βρίσκεται η Κάτια την οδηγούν να συναντηθεί με τον Νικόλα. Θα δούμε λοιπόν προσεχώς στην κοινωνική σειρά Τρία Μίλια να του ζητά μια μεγάλη χάρη. Αρχικά, η Κάτια θα εξηγήσει τον Νικόλα πως έχει η όλη κατάσταση της υγείας της και στη συνέχεια θα τον παρακαλέσει να την βοηθήσει αν παρουσίαση επιδείνωση, λέγοντας του όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζει.

Ο Νικόλας θα δεχθεί τη χάρη της Κάτιας. Φυσικά όμως θα της πει να είναι πολύ προσεκτική και να μην της ξεφύγει επ ‘ ουδενί το ένοχο μυστικό που τους συνδέει από παλιά. Σε περίπτωση που αποκαλυφθεί περισσότερο κινδυνεύει η Κάτια και λιγότερο ο Νικόλας.

Το μυστικό αυτό δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό, αφού λίγο αργότερα έρχεται στο φως, αλλάζοντας ραγδαία τις εξελίξεις των πρωταγωνιστών στα Τρία Μίλια. Περισσότερο φυσικά επηρεάζει εκείνους που βρίσκονται στο στενό οικογενειακό κύκλο της Κάτιας και του Νικόλα.

Καθημερινά θα βρίσκετε όλες τις εξελίξεις για την σειρά Τρία Μίλια εδώ

Στα “Τρία Μίλια”  πρωταγωνιστεί η Ευγενία Παναγωπούλου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι Νικόλας Μακρής και Γιάννης Ποιμενίδης.

Θα δούμε τον Χάρη Σώζο, τον Τόνυ Δημητρίου, την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Δημήτρη Λιακόπουλο, τη Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ντεμπούτο ως ηθοποιός ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Σκηνοθεσία Κώστας Κιμούλης και Βασίλης Ντούρος.

Σενάριο Άγγελος Χασάπογλου.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για 3 Μίλια

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚ-Ράκοβ: Σβάρνας… μένει, Παπανικολάου έρχεται!
Super League

ΑΕΚ-Ράκοβ: Σβάρνας… μένει, Παπανικολάου έρχεται!