Πολύ συναρπαστικός και άμορφος αγώνας, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνέχεια στην πλούσια δράση των πλέι οφ της Superleague1 με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε  Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις μέτριες εμφανίσεις ο Ολυμπιακός έψαχνες μια μεγάλη νίκη με καλή εμφάνιση για να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Μπόρεσε και βρήκε δύο γκολ αν και θα μπορούσε και τρίτο, αλλά τελικά αντι για 3-0 στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου έγινε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο ισορροπημένο αγώνα με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να ψάχνουν το γκολ. Αρχικά είχαμε πέναλτι που δεν δόθηκε λόγο VAR και στην συνέχεια ακυρώθηκε γκολ του Ροντρίγκεζ μετά από υπόδειξη του VAR.  Προς το τέλος ο ΠΑΣ πίεσε και ο Ολυμπιακός με λάθος τοποθετήσεις δέχτηκε την ισοφάριση. Μεγάλη ανατροπή από τον ΠΑΣ που μέσα στο Καραϊσκάκης από το 2-0. Η λύτρωση ήρθε στην τελευταία φάση για τον γηπεδούχο.

Πολύ συναρπαστικός και άμορφος αγώνας, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Σίγουρα ο καλύτερος του γηπέδου ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκεζ που έκανε μια σπουδαία εμφάνιση.

Από πολύ νωρίς στο 7ο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από απομάκρυνση της άμυνας του ΠΑΣ σε εκτέλεση κόρνερ, ο Ροντρίγκες έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, με τον  Αραμπί να βάζει το κεφάλι του και ο Λοντίγκιν να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στο 43΄ο Ολυμπιακός πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στον άξονα από τον ΠΑΣ, και χωρίς να χάσει χρόνο ο Καρβάλιο έδωσε αμέσως στον Μασούρα, και εκείνος με τη σειρά του είδε τον Ροντρίγκες που έκανε κίνηση, και ο τελευταίος  μέσα από την περιοχή πλάσαρε για το 2-0.

Στα χασομέρια του πρώτου μέρους ο ΠΑΣ μείωσε και ξαναμπήκε στον αγώνα. Ο Πίρσμαν βρήκε τον Στάνκο στην αριστερή πλευρά της περιοχής, εκείνος βρήκε αμέσως τον Περέα, ο οποίος με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-1.

Η πίεση που άσκησε ο ΠΑΣ έφερε αποτέλεσμα και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 80΄ο Γιαν Σνάιντερ βρήκε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Η φάση ελέγχθηκε με VAR αλλά τελικά μέτρησε. Έγινε η σέντρα από τον Στάνκο που έστειλε την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι. Εκεί βρέθηκε ο Σνάιντερ και με πλασέ έκανε το 2-2.

Η φάση του αγώνα ήταν στο τέλος με ένα εξαιρετικό σουτ του Ρόνι Λόπεζ έξω από την περιοχή προς το γάμα της εστίας, και μια απίστευτη απόκρουση του Λοντίνγκιν.

Τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ρόνι Λοπεζ με εξαιρετικό σουτ έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακος: Βατσλίκ, Βρουσάι, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πέερσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος, Στάνκο, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρνάντβσκι, Ντομίνγκεθ, Περέα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ