Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Βερόνα – Αταλάντα. Στο 25ο λεπτό ο Giovanni Simeone (Βερόνα) με ένα θαυμάσιο τελείωμα. Εξασφάλισε ένα μέτρο μετά από μια πολύ καλή πάσα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα μέσα, σημαδεύοντας μέσα από το δεξί δοκάρι. Στο 39ο λεπτό ήρθε η […]

Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Βερόνα – Αταλάντα.

Στο 25ο λεπτό ο Giovanni Simeone (Βερόνα) με ένα θαυμάσιο τελείωμα. Εξασφάλισε ένα μέτρο μετά από μια πολύ καλή πάσα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα μέσα, σημαδεύοντας μέσα από το δεξί δοκάρι.

Στο 39ο λεπτό ήρθε η απάντηση. Ένα υπέροχο γκολ από ωραία ομαδική προσπάθεια! Ο Aleksey Miranchuk (Αταλάντα) πήρε μια τέλεια πάσα και έκανε ένα τέλειο χαμηλό σουτ που πήγε μέσα από το δεξί δοκάρι. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο τερματοφύλακας σε τέτοια σουτ.

Στο 2οημίχρονο έγινε η ανατροπή. Ο Teun Koopmeiners (Αταλάντα) δοκιμάζει την τύχη του από το όριο της περιοχής και το σουτ του βρήκε κάπου και πέρασε από τον Lorenzo Montipo. Έκανε το 1:2.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα