O Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Basket League.  επικράτησε του Περιστερίου εκτός εδρας. Eπέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο Ισραήλ. Αγώνας για την 4η αγωνιστική της Basket League. Για ένα δεκάλεπτο το Περιστέρι είχε βάλει… δύσκολα και μπόλικους προβληματισμούς στον Δημήτρη Πρίφτη. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ένταση στην άμυνα […]

O Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Basket League.  επικράτησε του Περιστερίου εκτός εδρας. Eπέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο Ισραήλ. Αγώνας για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Για ένα δεκάλεπτο το Περιστέρι είχε βάλει… δύσκολα και μπόλικους προβληματισμούς στον Δημήτρη Πρίφτη. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την ένταση στην άμυνα και χάρη στους Μέικον και Παπαγιάννη γύρισε το παιχνίδι και… άνοιξε λογαριασμό στα εκτός έδρας ματς την φετινή σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην 1η περίοδο οι «πράσινοι» είχαν δεχθεί 29 πόντους (!) ενώ στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα μόλις… 33! Ουσιαστικά αυτό ήταν και κλειδί για να επιστρέψουν οι «πράσινοι» στο παιχνίδι και να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Ο Μέικον τελείωσε το ματς με 16 πόντους έχοντας 4/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ «γεμάτη» εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Παπαγιάννης έχοντας άλλους 14 πόντους με 7/8 δίποντα και 12 ριμπάουντ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει δύο δύσκολα ματς μπροστά του για την EuroLeague καθώς θα υποδεχθεί κατά σειρά την Αναντολού Εφές (27/12) και την Βιλερμπάν (29/12).(gazzetta.gr)

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι