Αναμέτρηση υψηλών πτήσεων μεταξύ ΠΑΣ και Βόλου για την Superleague! Στην 3η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκαν οι Γιαννιώτες από την Δευτέρα . Οι οποίοι σήμερα υποδέχθηκαν τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες», για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννικα Μανώλης Σάλιακας και Γιούρι […]

Αναμέτρηση υψηλών πτήσεων μεταξύ ΠΑΣ και Βόλου για την Superleague!

Στην 3η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκαν οι Γιαννιώτες από την Δευτέρα . Οι οποίοι σήμερα υποδέχθηκαν τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες», για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννικα Μανώλης Σάλιακας και Γιούρι Λοντίγκιν μίλησαν πριν το παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, το οικογενειακό κλίμα και τη σκληρή δουλειά.

Ο αγώνας, βέβαια, δεν  ήταν εύκολη για καμία ομάδα. Καθώς, από την μία οι Ηπειρώτες, είχαν να κοντράρουν τη θεσσαλική ομάδα προέρχονταν από τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά είχε πρινα από το ματς την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με οκτώ γκολ, ένα λιγότερο από τον Ολυμπιακό.

Είχε κρατήσει έξι φορές το «μηδέν», σε πέντε νίκες και μια ισοπαλία 0-0.

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2
Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πρίσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ, Μορέιρα, Περέα.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Ρίνερ, Σοάρες, Όρος, Ρεγκατέν, Μπαρτόλιο, Ροσέρο και Φαν Βέερτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του στο  πρωτάθλημα, κερδίζοντας  3-2 με ανατροπή την ομάδα του Βόλου στους «Ζωσιμάδες», για την 13η αγωνιστική.  Με το νέο τρίποντο παρέμεινε στην τρίτη θέση, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει αύριο ο ΠΑΟΚ.

Η φιλοξενούμνεη ομάδα άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, Μόλις στα 40΄΄ από την έναρξη, όταν ο Ορόζ νίκησε τον Λοντίγκιν, μετά από όμορφη προσπάθεια των συμπαικτών του. Η απάντηση ήρθε στο 12΄ από τον προωθημένο Κάργα, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Βόλος πήρε ξανά το προβάδισμα στο 40΄ με ένα πανέμορφο γκολ του Νίνη, με ανάποδο ψαλίδι, που θα είναι λογικά το γκολ της αγωνιστικής. Στο 45΄+1 είχε δοκάρι, με τον Σοάρες! Ο Περέα έκανε το 2-2 από κοντινή απόσταση. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 86ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εραμούσπε. (πάτημα στον Πίρσμαν εντός περιοχής)

https://www.youtube.com/watch?v=mP83PLsafoA

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ