Ο ΠΑΟΚ έψαξε την εκδίκηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ξεκίνημα του 2ου γύρου της Superleague. Oι Γιαννιώτες υποδέχθηκαν τον Δικέφαλο του Βορρά στους «Ζωσιμάδες» σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και κίνητρο και για τους δύο. Ο ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχονταν από τη νίκη επί της Λαμίας στην προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος σε ένα […]

Ο ΠΑΟΚ έψαξε την εκδίκηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ξεκίνημα του 2ου γύρου της Superleague.

Oι Γιαννιώτες υποδέχθηκαν τον Δικέφαλο του Βορρά στους «Ζωσιμάδες» σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και κίνητρο και για τους δύο.
Ο ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχονταν από τη νίκη επί της Λαμίας στην προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος σε ένα σερί κακών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Έτσι σήμερα ήθελε να δώσει συνέχεια στην νίκη αυτή με άλλη μια, αλλά και να πάρει εκδίκηση για την ήττα του 1-0 στην Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική της εφετινής σεζόν.

Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος ΠΑΣ Γιάννινα προέρχονταν και εκείνος από μία νίκη, επί του Βόλου με 3-2 σε ένα ματς θρίλερ καταφέρνοντας να πάρει την τέταρτη νίκη του στα πέντε τελευταία του ματς.
Και οι δύο είχαν πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο ΠΑΟΚ δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες των Μίτριτσα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα, ενώ οι γιαννιώτες δεν είχαν τους Καραχάλιο και Περέα που είναι τιμωρημένοι.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0 – 3

Στο πρώτο μέρος δεν είδαμε και πολλά πράγματα. Λίγες οι τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων, και αν δεν είχε το γκολ με πέναλτι ο ΠΑΟΚ, ισως ο ΠΑΣ να είχε απειλήσει περισσότερο.

0 – 1: Στο 30′ έπειτα από κόρνερ που έγινε από αριστερά ο Άκπομ πήρε την κεφαλιά και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε στον αγκώνα  του Μιλιντσεάνου. Ο διαιτητής αφού είδε το var έδειξε πέναλτι. Ο Κούρτιτς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και σκόραρε, στέλνοντας αλλού την μπάλα και αλλού τον Λοντίγκιν.

με τον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR για να δει ξανά τη φάση.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1 αν δεν έχανε την καλή ευκαιρία ο Σνάιντερ λίγο πριν το τέλος.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση. Έχει πάρει την κατοχή και ψάχνει τον τρόπο για την ισοφάριση.

0 – 2: Αλλά ο ΠΑΣ μπορεί να πίεζε αλλά ο δικέφαλος του βορρά είχε τον Κούρτιτς και έκανε το 2-0 στο 63′ δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Ο Ζίβκοβιτς σε μια επίθεση από τα δεξιά. ο Ζϊβκοβιτς την έδωσε στον Κούρτιτς που πάνω στην κίνηση έπιασε το σουτ και έγραψε το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ οι Γιαννιώτες δεν είχαν την ίδια όρεξη και χωρίς ο ΠΑΟΚ να πετάει φωτιές βρήκε και τρίτο γκολ.

0 – 3: Πέντε λεπτό μετά το δεύτερο γκολ, βρήκε για τρίτη φορά τα δίχτυα, αυτήν την φορά με τον Αουγκόστο. Πήρε την μπάλα από τον Άκπομ και έκανε μια όμορφη κίνηση από αριστερά, βρήκε το σουτ οπως το ήθελε και έξανε το 3-0.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε χωρίς να εχει άλλες ευκαιρίες εκτός των γκολ που έβαλε, αλλά και ο ΠΑΣ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Νίκη βαθμολογικής σημασίας, αλλά και ψυχολογίας για τον δικέφαλο του βορρά.

Σύντομα θα ανέβει το βίντεο του αγώνα…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ