Επιστροφή στην δράση για την 2η αγωνιστική των ομίλων στην διοργάνωση του Conference League και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας. Διαιτητής: Pinheiro J. (Πορ), Γήπεδο: Τούμπα (Θεσσαλονίκη) Με σκοπό το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο ο ΠΑΟΚ που θα τον βάλει σε θέση οδηγού στον όμιλο. Ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο, και στο δεύτερο σταδιακά άρχισε […]

Επιστροφή στην δράση για την 2η αγωνιστική των ομίλων στην διοργάνωση του Conference League και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

ΔιαιτητήςPinheiro J. (Πορ)Γήπεδο: Τούμπα (Θεσσαλονίκη)

Με σκοπό το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο ο ΠΑΟΚ που θα τον βάλει σε θέση οδηγού στον όμιλο.

Ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο, και στο δεύτερο σταδιακά άρχισε να βγάζει κούραση και είχαν μόλις μία σημαντική  φάση μπροστά στην εστία του Τσόβαν

Αν και βρήκε το γρήγορο γκολ, δεν μπόρεσε να το κρατήσει, και οι Σλοβένοι που ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα, πήραν ένα μεγάλο αποτέλεσμα και βάζουν σε μπελάδες τον γηπεδούχο.

Στην γενική εικόνα καλύτερος ο ΠΑΟΚ, αλλά με πρόβλημα στην δημιουργία πολλών φάσεων. Αλλά και στο τελείωμα των 3-4 καλών ευκαιριών του δεν ήταν αποτελεσματικός.

Συγκινητικές στιγμές στην Τούμπα στην κατάθεση στεφάνων από παίκτες και οπαδούς στην μνήμη των 6 φιλάθλων που έχασαν την ζωή τους το 1999 στα Τέμπη.

Δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ και μόλις στο 9ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Άκπομ μετά την μπαλιά του Τέιλορ κάνει το 1-0.

Δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αφού οι Σλοβένοι βρήκαν την ισοφάριση.  Απέκρουσε ο Πασχαλάκης σουτ του Χέντι, όμως ο Γκριν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και ισοφάρισε.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Κοπεγχάγη κέρδισε την Λίνκολν με 3-1. Τις εντυπώσεις έκλεψε  η ομάδα του Γριβαλτάρ όταν ισοφάρισε. Αυτό το γκολ το πανηγύρισαν με την ψυχή τους λες και ειχαν κατακτήσει την διοργάνωση.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Συγκινητικές στιγμές στην Τούμπα στην κατάθεση στεφάνων για τα 22 χρόνια από τα Τέμπη

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1 HIGHLIGHTS|

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ