Φινάλε των ομίλων του Europa Conference League στην Τούμπα. Με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Λίνκολν και να θέλει νίκη και μόνο νίκη. Άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ, στην πρώτη του αξιόλογη τελική στο ματς με τον Ζίβκοβιτς. Ο Μουργκ είδε την κίνηση του Σίντκλεϊ προς την περιοχή από τα δεξιά, ο Βραζιλιάνος έκανε το […]

Φινάλε των ομίλων του Europa Conference League στην Τούμπα. Με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Λίνκολν και να θέλει νίκη και μόνο νίκη.

Άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ, στην πρώτη του αξιόλογη τελική στο ματς με τον Ζίβκοβιτς. Ο Μουργκ είδε την κίνηση του Σίντκλεϊ προς την περιοχή από τα δεξιά, ο Βραζιλιάνος έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός. Όντας αφύλακτος την έστειλε στο βάθος της εστίας του Κόλινγκ.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε σε πίεση την Λίνκολν κερδίζοντας συνεχόμενα κορνέρ και έχασε δυο καλές ευκαιρίες που σταματούν στον Κόλινγκ. Ο τερματοφύλακας της Λίνκολν ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του έχοντας δύο καλές αποκρούσεις σε προσπάθειες του Μουργκ και του Αουγκούστο. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ένα ακόμα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο η πολυπρόσωπη άμυνα της Λίνκολν είχε εμποδίσει τους παίκτες του Λουτσέσκου από το να δημιουργήσουν κάποια τελική στην εστία του Κόλινγκ.

Αυτό που δεν έγινε με το τακουνάκι του Σβιντέρσκι, έγινε με την κεφαλιά του Σβαμπ. Έπειτα από σέντρα του Ζίβκοβιτς από τα αριστερά, ο Σβαμπ αμαρκάριστος την έστειλε στα δίχτυα με υπέροχη κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα μέχρι το τέλος. Καθώς είχε αποβάλλει το άγχος για την πρόκριση και κρατούσε την κατοχή της μπάλας. Αυτό τον βοηθάει να μην κινδυνεύει πίσω, από κάποια αντεπίθεση της Λίνκολν.

Το τελικό 2-0 αφήνει ικανοποίηση στον δικέφαλο. Που είχε ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ