Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί τους εντός που έχουν 3/3 νίκες με απολογισμό 13-1 στα γκολ. Από την άλλη πλευρά η Κρητική ομάδα δεν έχει χάσει μέχρι τώρα. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, […]

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν το καλό σερί τους εντός που έχουν 3/3 νίκες με απολογισμό 13-1 στα γκολ. Από την άλλη πλευρά η Κρητική ομάδα δεν έχει χάσει μέχρι τώρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

ΟΦΗ: Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγιέγκος, Τοράλ, Λάμπρου, Ντουρμισάι.

Το κλίμα στις εξέδρες του “Απόστολος Νικολαίδης”

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έγινε με κόσμο στο Απόστολος Νικολαϊδης μετά την άρση της τιμωρίας των 2 αγωνιστικών.

Τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ο Παναθηναϊκός και σε παθητικό ρόλο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που κοιτούσαν αποκλειστικά την άμυνα τους. Αλλά στην πορεία η πίεση που άσκησε η Κρητική ομάδα δεν επέτρεψε στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες. Πρώτη φορά που στο ημίχρονο σε αγώνα εντός έδρας δεν σκόραρε ο γηπεδούχος.

Από μια πολύ καλή ευκαιρία η κάθε ομάδα.

Μια από τα ίδια στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να είχε μια σχετική πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά του έλειπαν οι κλασικές ευκαιρίες. Χαρακτηριστικό ήταν ότι οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τελική τους στο 73ο λεπτό με σουτ του Καρλίτος.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο άρχισε να πιέζει έντονα αλλά χωρίς να δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον φιλοξενούμενο.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα