Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ιωνικό πέτυχε τον σκοπό του και έκανε το 3/3 στα εντός έδρας. Από τα αποδυτήρια σχεδόν βρήκε γκολ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς που έκανε εύκολο το έργο της. Ο Παναθηναϊκός βρήκε δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Ιωνικό και έχει ουσιαστικά καθαρίσει ένα […]

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ιωνικό πέτυχε τον σκοπό του και έκανε το 3/3 στα εντός έδρας.

Από τα αποδυτήρια σχεδόν βρήκε γκολ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς που έκανε εύκολο το έργο της.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Ιωνικό και έχει ουσιαστικά καθαρίσει ένα ακόμη εντός έδρας ματς. Ο φιλοξενούμενος λίγο αργότερα βρήκε την απάντηση, αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο γηπεδούχος ξαναπήρε το προβάδισμα. 

Τα δύο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έκαναν το υπόλοιπο παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο Ιωνικός κατέθεσε τα όπλα.

Εντελώς δίκαια η νίκη των πρασίνων που μεσοεπιθετικά παρουσιάζονται αρκετά καλοί, αλλά ορισμένα κενά στην άμυνα συνεχίζουν να εμφανίζονται.

Ο Καρλίτος στο 6΄το 1-0 και η ισοφάριση από τον Σαλβαδόρ Σάντσες στο 16′. Στο 38′ ο Καρλίτος ξανά έδωσε ξανά το προβάδισμα, και έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο 53΄ο Καρλίτος με το τρίτο του γκολ έξανε το 3-1 και σε λίγα λεπτά ο Παλάσιος με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε έκανε το 4-1 στο 56΄.

Λογικά ο Καρλίτος ήταν ο σούπερ σταρ του αγώνα.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ