Πρώτη μάχη για το 2022 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στη Λεωφόρο. Μια αναμέτρηση για την Superleague με αρκετούς απόντες λόγω Κορωνοϊού. Ο Παναθηναϊκός είχε μπει από την αρχή  καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του και προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κουέστα. Έτσι ήρθε και το […]

Πρώτη μάχη για το 2022 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στη Λεωφόρο. Μια αναμέτρηση για την Superleague με αρκετούς απόντες λόγω Κορωνοϊού.

Ο Παναθηναϊκός είχε μπει από την αρχή  καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του και προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κουέστα.

Έτσι ήρθε και το γκολ για το “τριφύλλι”.

Ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μακέντα βρήκε τη μπάλα και της άλλαξε πορεία που κατέληξε στον Παλάσιος, αυτός έκανε το σουτ με τον Κουέστα να αποκρούει αρχικά, αλλά ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Παλάσιος να βγάζει την μπαλιά για τον Μακέντα που επιχείρησε το σουτ στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Μπεναλουάν νίκησε την άμυνα του Παναθηναϊκού στον αέρα, έκανε την κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου. Συγκεκριμένα για πάνω από 35 λεπτά οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς είχαν την υπεροχή, πέτυχαν το γκολ, έχασαν ευκαιρίες και για άλλο τέρμα και εν γένει είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Άρης βγήκε από το καβούκι του και είχε μια εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει με το δοκάρι του Μπεναλουάν.

Στο Β μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να δημιουργήσουν. Όμως γκολ δεν είδαμε.

Αλλαγές κούρασης  για τον Άρη με τον Μπερτόγλιο να μπαίνει στο ματς αντί του Γκάνεα. Ο Λούμορ πέρασε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ιτούρμπε ήρθε ως αριστερό εξτρέμ και ο Μπερτόγλιο πήγε στα δεξιά.

Ο ρυθμός είχε πέσει στα τελευταία λεπτά. Περισσότερο νεύρα, εντάσεις, τραυματισμοί. Και καμία φάση από το εξήντα έως το 80 λεπτό.

Στο 83ο λεπτό ο Αϊτόρ θα σκοράρει για το τελικό 2-0. Με την μπάλα να κοντράρει και πάνω στον Σούντγκρεν και να ευνοεί τον παίκτη των “πρασίνων”.

Μέχρι το φινάλε οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το 2-0 και να πάρουν πολύτιμο τρίποντο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ