Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας  στη Λεωφόρο συνεχίστηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον θεσμό να μην αφήνει αδιάφορη καμία από τις δύο ομάδες. Οι «πράσινοι» ήθελαν να δείξουν από σήμερα, ποιος αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε […]

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας  στη Λεωφόρο συνεχίστηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον θεσμό να μην αφήνει αδιάφορη καμία από τις δύο ομάδες.

Οι «πράσινοι» ήθελαν να δείξουν από σήμερα, ποιος αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σέρβος τεχνικός έκανε αλλαγές στην 11άδα των «πρασίνων» ενώ δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Η ΑΣΑ από την άλλη, στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι στην 4η θέση με 19 βαθμούς σε εννέα παιχνίδια και απολογισμό έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε διάθεση για περιπέτειες και από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρηση με την ελλιπέστατη Αναγέννηση Καρδίτσας έθεσε βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θεαματικός και αποτελεσματικός έβαλε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του “αναγεννημένου” Βιτάλ, ένα του κορυφαίου Αϊτόρ και ένα του Καρλίτος. Ειδικά αυτό ήταν ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός μολονότι είχε διάθεση, έβγαλε το πόδι από το γκάζι και πήγε σε διαχείριση έχοντας πετύχει τον εκ προοιμίου στόχο για σκορ πρόκρισης. Από την άλλη η Αναγέννηση έπαιξε με πέντε στην άμυνα, περιόρισε τα κενά και το ματς ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να είναι με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου και το μυαλό στο δύσκολο ματς με τον Ιωνικό.(NovaSports)

1-0, ο Βιτάλ σκοράρει μετά από όμορφη συνεργασία

2-0, σκοράρει ξανά ο Βιτάλ με πανομοιότυπο τρόπο

3-0, εξαιρετική μεταβίβαση του Καρλίτος σκοράρει ο Αιτόρ

4-0, φανταστική έμπνευση του Καρλίτος με λόμπα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ