Το ντέρμπι των αιωνίων ξεχώριζε την 5η αγωνιστική στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Αρχικά πριν αρχίσει ο αγώνας είχαμε βράβευση του Σπανούλη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά και την μεγάλη αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η βράβευση του θρυλικού αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μας από […]

Το ντέρμπι των αιωνίων ξεχώριζε την 5η αγωνιστική στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά πριν αρχίσει ο αγώνας είχαμε βράβευση του Σπανούλη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά και την μεγάλη αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Είχε ρυθμό ο αγώνας με τις ομαδες να προσπαθούν να υπηρετήσουν τα πλάνα των προπονητών τους. Καλύτερος ο Ολυμπιακός, αλλά όχι τόσο επικίνδυνος επιθετικά όσο χρειαζόταν για να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου του.

Δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες εκτός δύο περιπτώσεων με καλές τοποθετήσεις αλλά κακό τελείωμα από τον Α.Καμαρά. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν απειλητικός αλλά από την άλλη κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα του. Άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός στόχος.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είχε τον πλήρη ‘έλεγχο ειδικά στο δεύτερο μέρος αλλά δεν μπορούσε να σπάσει εύκολα την καλά στημένη άμυνα του αντιπάλου του.

Ο αγώνας

Δεν βοήθησαν οι δύο μεγάλες διακοπές για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα. 7 λεπτά στο πρώτο μέρος και 8 στο δεύτερο ημίχρονο.

Ένα πρώτο μέρος που o γηπεδούχος είχε δέκα τελικές προσπάθειες, αλλά οι δύο του Αγκιμπού ήταν οι πιο επικίνδυνες. Αντίθετα δεν είχε μεγάλη πίεση από τον Παναθηναϊκό, που έψαχνε στην κόντρα την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσει.

Το πλάνο με τους δυο φορ δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος, αφού έδινε την ευκαιρία στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς να βγάλει εύκολα το αμυντικό της πλάνο. Ελάχιστη δουλειά για τους Μπρινιόλι και Βατσλίκ.

Η ίδια εικόνα και στο Β ημίχρονο. Περισσότερο πιεστικός ο Ολυμπιακός, και κλεισμένος στην άμυνα του ο Παναθηναϊκός.

Την καλύτερη ευκαιρία την είχαμε στο 70ο λεπτό,  σέντρα σουτ από τον Λαλά στην εστία του Μπρινιόλι με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Ο φιλοξενούμενος στο 33ο λεπτό του δεύτερου μέρους έκανε το πρώτο του σουτ με τον Αλεξανδρόπουλο.

Καλές ευκαιρίες από Αγκιμπού και στην επόμενη φάση από τον Ελ Αραμπί στο 77′ και στο 78′.

Ο Αγκιμπού Καμαρά από το ύψος του πέναλτι σούταρε αλλά ο Μπρινιόλι απόκρουσε σωτήρια

Στημένος μέχρι τέλους εξω από την περιοχή των πρασίνων, αλλά τελικά δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε.

Οι ενδεκάδες του ντέρμπι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Παλάσιος, Καρλίτος.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=mfidzA69iYI

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα