Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται. Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Απόλλων Σμύρνης, για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική.  Πήρε το τρίποντο με μια άνετη νίκη και κοιτάζει με ηρεμία τους επόμενους αντιπάλους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χαλαρή τριάρα Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν γρήγορα το σκορ. Αλλά […]

Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται. Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Απόλλων Σμύρνης, για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική. 

Πήρε το τρίποντο με μια άνετη νίκη και κοιτάζει με ηρεμία τους επόμενους αντιπάλους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Χαλαρή τριάρα

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν γρήγορα το σκορ. Αλλά όσο περνούσε ο χρόνος κατέβασε τον ρυθμό του, χωρίς όμως να έχει προβλήματα από τον αντίπαλο του, που δεν έδειχνε ικανός να κάνει κάτι επιθετικά.

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τικίνιο να κάνει το 2-0 και να ανοίγει λογαριασμό με τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο για τους γηπεδούχους. Συνεχίστηκε ο μονόλογος για τους γηπεδούχος και ο Τικίνιο που πήρε φόρα πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ο Απόλλων μείωσε με τον Ντάουντα. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε με τον Βρουσάι που έβαλε και αυτός την προσωπική του σφραγίδα στον αγώνα

Άνοιξε λογαριασμό ο Τικίνιο!

Επιστροφή με γκολ για τον Γιώργο Μασούρα. Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» έκανε το 1-0 με τον Απόλλωνα μόλις στο 8′ λεπτό. Μετά από ένα όμορφο συνδυασμό των Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά  ο τελευταίος σούτερα, ο Κότσαρης έδιωξε και ο Μασούρας μπροστά σε άδεια τέρμα έγραψε το 1-0.

Ο Κούντε στο 47′ χτύπησε κόρνερ και ο Τικίνιο με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 72′ λέπτο με πλάτη στην εστία και με τρεις δίπλα του ο Τικίνιο κεραυνοβόλησε τον Κότσαρη με τρομερό  σουτ στο γάμα της εστίας και έγραψε το 3-0.

Στο 87΄λεπτό ο Βρουσάι με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 4-1.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ, από τη αναμέτρηση Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ