Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα (και πέμπτη στην περιφέρεια) έψαχνε στην Κρήτη ο Ολυμπιακός. Ο οποίος αντιμετώπισε τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Super League. Ο ΟΦΗ ήταν στην 4η θέση με 18 πόντους και ο Ολυμπιακός είχε 29 πόντους και είναι στο +6 από την ΑΕΚ.  Οι […]

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα (και πέμπτη στην περιφέρεια) έψαχνε στην Κρήτη ο Ολυμπιακός. Ο οποίος αντιμετώπισε τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν στην 4η θέση με 18 πόντους και ο Ολυμπιακός είχε 29 πόντους και είναι στο +6 από την ΑΕΚ

Οι Πειραιώτες ήθελαν  να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο.

Επεκτείνοντας το καλό σερί που είχαν με τις εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, διατυπώνοντας παράλληλα το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να παρατάσσει τελικώς βασική 11άδα στο ματς.

Διαιτητής: Diamantopoulos A. (Ελλ)Γήπεδο: Στάδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Ηράκλειο)

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Φαν Ντάινεν, Λάμπρου, Καστάνιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λόπες, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί.

Ο αγώνας

Από νωρίς ο γηπεδούχος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Στο 16ο λεπτό έπειτα από κόρνερ, ο Εμβιλά έδιωξε πάνω στον Μεγιάδο. Στην συνέχεια ο Αργεντινός σούταρε αλλά η μπάλα πήγε πάνω σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν μπόρεσαν να διώξουν. Αποτέλεσμα ήταν η μπάλα να πάει στον Διαμαντή που με σουτ στην κίνηση κέρδισε τον Βάτσλικ και έκανε το 1-0.

Η απάντηση ήρθε γρήγορα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Πιο συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό, ο Ολυμπιακός αντιδρά και βρήκε την ισοφάριση. Ο Εμβιλά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σισέ στην σωστή θέση πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυά.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε μπαλίτσα μεταξύ 15´ – 30´ που υπήρχε ένταση και μπήκαν τα δύο γκολ. Πολλές μονομαχίες, πολλα φάουλ και στο υπόλοιπο διάστημα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο φιλοξενούμενος μπήκε πιο αποφασισμένος και πολύ νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Σισέ ξανά έδωσε την λύση. Ο Εμβιλά γέμισε από τα αριστερά, ο Διαμαντής δεν κατάφερε να διώξει και η μπάλα έφτασε στον Σισέ που με πλασέ έκανε το 2-1.

Λίγο αργότερα στο 60′ κλείδωσε την νίκη με τον Ρόνι Λόπες. Μετά από λάθος διώξιμο του Μαρινάκη ο Λόπες με ωραίο κοντρόλ και στην συνέχεια με όμορφο αριστερό πλασέ έγραψε το 3-1.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα στροφές και ήταν απόλυτα κυρίαρχος στο β´ ημίχρονο. Πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε θα μπορούσε με τις κλασικές ευκαιρίες που είχε να ανεβάσει το σκορ.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ