O Ολυμπιακός  με μοναδικό στόχο τη νίκη με καλή εμφάνιση, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα της Ευρώπης.

Ιδιαίτερο παιχνίδι  στο Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΟΦΗ, μετά τον αποκλεισμό με το βαρύ 0-3 από την Αταλάντα, και το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα.

O Ολυμπιακός  με μοναδικό στόχο τη νίκη με καλή εμφάνιση, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα της Ευρώπης.

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Ολυμπιακός που είχε 27 ενέργειες στην περιοχή του ΟΦΗ, ενώ μόλις μία οι Κρητικοί στο πρώτο ημίχρονο.

Σχετικά νωρίς στο 19ο λεπτό πήρε το προβάδισμα ο γηπεδούχος. Ο Καρβάλιο έκανε τη σέντρα, ο Σισέ πήρε που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά.  Στην συνέχεια ο Αραμπί έκανε το γύρισμα και τελικός αποδέκτης ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το δεύτερο γκολ, αλλά να μην μπορεί να το βρει. Στο 69′ ακυρώθηκε γκολ του Αραμπί μετά από υπόδειξη VAR.

Στο 70′ απόκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Γιαννούλης είδε την κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα που έκανε στον Μασούρα.  Βρέθηκε ανάμεσα στον αμυντικό του ΟΦΗ και τον Επασί.

Στα χασομέρια του αγώνα ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ και ο Ντουρμισάι στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία του Επασί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Αραμπί.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Φαν Ντάινεν, Λάμπρου.

https://www.youtube.com/watch?v=PXdLVAS8CuQ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ