Άνετος βαθμολογικά ο ΟΦΗ, που είχε σαν στόχο τα playoffs αλλά τελευταία αγωνιστικά έμεινε εκτός, με την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΦΗ και Ιωνικός έδωσαν «μάχη» στο Στάδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League για τα playout.

Άνετος βαθμολογικά ο ΟΦΗ, που είχε σαν στόχο τα playoffs αλλά τελευταία αγωνιστικά έμεινε εκτός, με την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιωνικός χρειαζόταν βαθμούς για να μην μπει σε περιπέτειες με την παραμονή του.

Ο φιλοξενούμενος μπήκε δυνατά στον αγώνα και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη. Από το πρώτο ημίχρονο πήρε προβάδισμα νίκης. Αλλά από το 0-3 ο ΟΦΗ κατάφερε να γυρίσει στον αγώνα, χωρίς όμως τελικά να αποφύγει την ήττα. Πολύ σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Έσπασε μια παράδοση που για 14 αγώνες δεν μπορούσε να κερδίσει ο Ιωνικός.

Στο 11′ είχαμε κόρνερ από τα δεξιά για τον Ιωνικό με τον Ρομάο να παίρνει την κεφαλιά και να γράφει το 0-1.

Ο Άοσμαν στο 39′ έδωσε στον Μύγα ο οποίος μέσα από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ με και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Επασί για το 0-2.

Ο Ιωνικός είχε πάρει φόρα και στο 45′ μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά. Με κοντινή πάσα στον Βαλεριάνο, και αυτός έκανε μια παράλληλη μπαλιά στον Ντάλσιο ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 0-3.

Στα χασομέρια του ημιχρόνου μείωσε ο ΟΦΗ. Μετά από σέντρα ο Λουίζ Φελίπε έπιασε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.

Στο 56΄ξαναμπήκε ο ΟΦΗ στον αγώνα. Μετά από κόρνερ στην δεξιά πλευρά, η μπάλα πέρασε από το πρώτο δοκάρι έφτασε στον Ντουρμισάι, και πολύ γρήγορα έπιασε γυριστό σουτ και μείωσε σε 2-3.

Στην συνέχεια πίεσε ο ΟΦΗ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Έκανε το 0-1 με κεφαλιά ο Ρομαό




0-2, με διαγώνιο σουτ του Μύγα




Το τέλειο πλασέ από τον Ντάλσιο για το 0-3




1-3, με ωραία κεφαλιά του Λουίς Φελίπε




2-3, με υπέροχο γυριστό σουτ του Ντουρμισάι




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ