Πλούσια δράση στο πρωτάθλημα της Bundesliga με ματσάρα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ. Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga είχε απόψε την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ η οποία διεξήχθη στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, παρουσία μόλις 750 θεατών, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία για τον περιορισμό του κορονοϊού. […]

Πλούσια δράση στο πρωτάθλημα της Bundesliga με ματσάρα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga είχε απόψε την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ η οποία διεξήχθη στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, παρουσία μόλις 750 θεατών, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Η αναμέτρηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Φράιμπουργκ φέτος πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες πορείες της ιστορίας της και φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας με καλές πιθανότητες ακόμη και την έξοδό της στο Champions League.

Η ομάδα του Ρόζε ήταν εξαιρετική στα πρώτα 45 λεπτά. Πίεσε αποτελεσματικά ψηλά στο γήπεδο, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην κατοχή μπάλα στην αντίπαλό της και κατάφερε να αξιοποιήσει δύο στατικές φάσεις για να πάρει το προβάδισμα νωρίς. Στο 14ο και το 29ο λεπτό ο Μπραντ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μενιέ σκόραρε δύο φορές για να δώσει σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Χόλαντ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από ασίστ του Μπέλινγχαμ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ντεμίροβιτς στο 61ο λεπτό, όμως ο Νταούντ έδωσε ασίστ στον Χόλαντ για το 4-1 στο75′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με το 2ο εφετινό του γκολ στη Μπουντεσλίγκα ο Νταούντ στο 86ο λεπτό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ