Την νίκη κόντρα στον Άγιαξ έψαχνε η Ντόρτμουντ. Για τους ομίλους του Champions League. Οι Βεστφαλοί ήθελαν εκδίκηση μετά την βαριά ήττα στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα. Δεν τα κατάφεραν όμως. Παρ’ότι προηγήθηκαν στο ματς. Οι γηπεδούχοι έβαλαν φωτιά στο σκορ με τον Μάρκο Ρόις στο 37ο λεπτό. Μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η οποία δόθηκε […]

Την νίκη κόντρα στον Άγιαξ έψαχνε η Ντόρτμουντ. Για τους ομίλους του Champions League. Οι Βεστφαλοί ήθελαν εκδίκηση μετά την βαριά ήττα στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα. Δεν τα κατάφεραν όμως. Παρ’ότι προηγήθηκαν στο ματς.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν φωτιά στο σκορ με τον Μάρκο Ρόις στο 37ο λεπτό. Μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η οποία δόθηκε μετά από χρήση VAR.

Ο Χούμελς όμως άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και έτσι από νωρίς οι Κιτρινοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το 72ο λεπτό. Όταν ο Τάντιτς σκόραρε για το 1-1. Σβήνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες για νίκη των Γερμανών.

Ο Άγιαξ απέκτησε ψυχολογία. Και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον Χάλερ στο 83ο λεπτό. Mάλιστα σκόραρε και ένα τρίτο γκολ. Ως επίδειξη δύναμης. Με τον Κλάασεν να γράφει το τελικό 1-3.

Σημαντική νίκη για τον Άγιαξ. Που του εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο. Ενώ η Ντόρτμουντ μπαίνει σε μπελάδες στο κυνήγι της πρόκρισης.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Με μεγάλη… αυτοθυσία ο Τάντιτς σκόραρε για το 1-1

Τα Highlights της αναμετρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ