Η Νάπολι προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, από Ίντερ και Σπαρτάκ Μόσχας, και έψαχνε αντίδραση. Η Λάτσιο μπορεί να μην ήταν ο κατάλληλος αντίπαλος, αλλά η φετινή Νάπολι δεν κοιτάζει λεπτομέρειες. Από πολύ νωρίς έβαλε τις βάσεις για την νίκη η γηπεδούχος. Από το πρώτο ημίχρονο είχε πετύχει τρία γκολ και η σεμνή τελετή τέλειωσε […]

Η Νάπολι προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, από Ίντερ και Σπαρτάκ Μόσχας, και έψαχνε αντίδραση. Η Λάτσιο μπορεί να μην ήταν ο κατάλληλος αντίπαλος, αλλά η φετινή Νάπολι δεν κοιτάζει λεπτομέρειες.

Από πολύ νωρίς έβαλε τις βάσεις για την νίκη η γηπεδούχος. Από το πρώτο ημίχρονο είχε πετύχει τρία γκολ και η σεμνή τελετή τέλειωσε πριν καν αρχίσει.

Μετά την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής είναι στην κορυφή με +3 από την Μίλαν που έκανε μεγάλη γκέλα εντός με την Σασουόλο.

1 – 0: Στο 7ο λεπτό η επαναφορά της μπάλας φτάνει στα πόδια του Piotr Zielinski  ακριβώς έξω από την περιοχή. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ ρίχνει μια βολίδα στην κάτω δεξιά γωνία. Ο Pepe Reina δεν μπόρεσε να αντιδράει.

2 – 0: Μετά από τρία μόλις λεπτά ντούμπλαρε τα γκολ και πήρε γερό προβάδισμα νίκης. Υπέροχη ατομική προσπάθεια από τον Dries Mertens. Επιδεικνύοντας τις ικανότητες του, βρέθηκε  μέσα στην περιοχή σε θέση βολής, και έκανε ένα σουτ που κατέληξε μέσα από το δεξί δοκάρι. Πολύ όμορφο γκολ.

3 – 0: Στο 29ο λεπτό ο Hirving Lozano έδωσε στον Dries Mertens  ο οποίος παίρνει την μπάλα και εξαπολύει ένα έξοχο σουτ από την άκρη της περιοχής, και έστειλε την μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία.

4 – 0: Το πάρτι συνεχίζεται. Ο Fabian Ruiz κάνει ένα σουτ από την άκρη της περιοχής και έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία. Ο Giovanni Di Lorenzo έδωσε την ασίστ για το γκολ.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ