Επιστροφή στην δράση με διαβολοβδομάδα για την διοργάνωση της Euroleague. Για την 3η αγωνιστική και την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, επί της ισχυρής Μπαρτσελόνα του Καλάθη. Μετά το 2/2 με Μπασκόνια και Ρεάλ, στόχος ήταν το 3/3 για την ομάδα του Μπαρτζώκα. Γήπεδο: Παλάου Μπλαουγκράνα (Βαρκελώνη) Διαιτητές: […]

Επιστροφή στην δράση με διαβολοβδομάδα για την διοργάνωση της Euroleague. Για την 3η αγωνιστική και την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ΜπαρτσελόναΟλυμπιακός.

Πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, επί της ισχυρής Μπαρτσελόνα του Καλάθη. Μετά το 2/2 με Μπασκόνια και Ρεάλ, στόχος ήταν το 3/3 για την ομάδα του Μπαρτζώκα.

ΓήπεδοΠαλάου Μπλαουγκράνα (Βαρκελώνη)

Διαιτητές: Μεντί Ντιφαλά, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν οι Καρμέλο Πατέρνικο και Γκίτις Βίλιους.

Α Ημίχρονο 27 – 32

Πολύ καλό το ξεκίνημα για την ομάδα του Μπαρτζώκα που με μια καταπληκτική άμυνα έκλεισε την 1η περίοδο με 10 – 17.  Είχε 5/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 1/3 βολές, αλλά μειονέκτημα τα πέντε λάθη.

Περίπου όπως και με την πρώτη περίοδο πήγε και η 2η με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα, αλλά όχι τόσο μεγάλο για να αισθάνεται ασφαλής.  Ο αγώνας πηγαίνει σε πολύ χαμηλό σκορ και οι άμυνες έχουν τον πρώτο λόγο. Από την Ελληνική ομάδα ο Φαλ με 6 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ. Από την άλλη πλευρά ήταν ο Χίγκινς επίσης με 6 πόντους.

Σημείο ναφοράς ήταν το μηδέν τρίποντα της Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: 10/20 δίποντα, 0/12 τρίποντα, 7/8 βολές, 20 ριμπάουντ (13 αμυντικά – 7 επιθετικά), 5 ασίστ, 6 κλεψίματα, 6 λάθη

Ολυμπιακός: 9/15 δίποντα, 3/12 τρίποντα, 5/8 βολές, 17 ριμπάουντ (15 αμυντικά – 2 επιθετικά), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 8 λάθη.

Β Ημίχρονο 67 – 67

Τούμπα ο αγώνας στην τρίτη περίοδο με το σκορ να ανοίγει, και με την Μπαρτσελόνα να βρίσκει λύση επιθετικά με τα τρίποντα και να ξεκλειδώνει την άμυνα του Ολυμπιακού. Από την ο φιλοξενούμενος, επιθετικά δεν μπορούσε να βρει το εύκολο του σουτ με αποτελεσμα να πετύχει μόλις Το σκορ άλλωστε μιλάει από μόνο του. 55 – 47 και οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν 28 πόντους. Πολύ καλοί για τους Ισπανούς οι Μίροτιτς που πέτυχε δύσκολα καλάθια, και η αγωνιστική άνοδος του Καλάθη. 

Ντέρμπι εξελίχθηκε η τέταρτη περίοδος με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ κοντά στο σκορ. Έσφιξε ξανά την άμυνα και έτσι βρέθηκε κοντά στο σκορ.

Καλάθι με καλάθι πήγε μέχρι τέλους και η παράταση ήρθε φυσιολογικά. Θρίλερ ο αγώνας.

Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει τον αγώνα αν ο Σλούκας και Χίγκινς δεν έβρισκαν σίδερο στο τέλος.

Παράταση 79 – 78

Στην διάρκεια της παράτασης συνεχίστηκε το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα με Μίροτιτς και Καλάθη μπροστάρηδες στο σκορ είχε το κλικ παραπάνω για την νίκη. Από την άλλη ο Σλούκας για τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύστοχος. Τελικά το θρίλερ κρίθηκε στον πόντο με την Μπαρτσελόνα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=kb5Cfs1xD3Q

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι