Boxing Day στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ. Με άπιαστο σουτ με το αριστερό εντός περιοχής, ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε τον Σμάιχελ και έβαλε μπροστά στο σκορ την Σίτι από το 5ο λεπτό. Ολοταχώς για το 9ο διαδοχικό τρίποντο εντός έδρας η Σίτι. Ο Μαχρέζ ανέλαβε την εκτέλεση […]

Boxing Day στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ.

Με άπιαστο σουτ με το αριστερό εντός περιοχής, ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε τον Σμάιχελ και έβαλε μπροστά στο σκορ την Σίτι από το 5ο λεπτό. Ολοταχώς για το 9ο διαδοχικό τρίποντο εντός έδρας η Σίτι.

Ο Μαχρέζ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα με άψογη εκτέλεση στο αριστερό “παράθυρο” της εστίας του Σμάιχελ που δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του.

Νέα ομαδική προσπάθεια στο 20λεπτο, συρτή σέντρα από δεξιά, αποκρούει ο Σμάιχελ, όμως ο Γιντογάν παίρνει το ριμπάουντ και κάνει το 3-0.

Ο Τίλεμανς κάνει δεύτερο πέναλτι, στον Στέρλινγκ αυτήν τη φορά, που αναλαμβάνει την εκτέλεση και κάνει το 4-0.

Και τώρα ετοιμαστείτε, γιατί απο δω και πέρα ξεκίνησε το καλό…

Στο 55′ Οι παίκτες της Λέστερ βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα με τον Μάντισον να συνδυάζεται εξαιρετικά τον Ιχεανάτσο, για να βρεθεί μόνος απέναντι στον Έντερσον και να τον νικήσει με πλασέ, μειώνοντας για τις αλεπούδες.

Στο 59ο λεπτό, νέα πολύ γρήγορη αντεπίθεση για την Λέστερ, με τον Μάντισον να τροφοδοτεί τον Ιχεανάτσο και εκείνον να περνάει κάθετη πάσα για τον Λούκμαν, που βρέθηκε απέναντι στον Έντερσον και τη νίκησε για να ψαλιδίσει στα δύο γκολ τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι.

7 λεπτά αργότερα, σουτ του Ολμπράιτον εκτός περιοχής, αποκρούει ο Έντερσον, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ιχεανάτσο με το ριμπάουντ κάνει το 4-3

Λίγο πριν το φινάλε μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Ντίας έπιασε την κεφαλιά και ο Στέρλινγκ από κοντά έγραψε το τελικό 6-3.

Διαιτητής: Taylor A. (Αγγ)Γήπεδο: Στάδιο Έμιρεϊτς (Λονδίνο)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν