Επιστροφή στην δράση για την διοργάνωση της Euroleague. Για την 1η αγωνιστική είχαμε την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν. Γήπεδο: Μενόρα Μιβτάχιμ Αρένα (Τελ-Αβίβ) Όταν έχεις στην ομάδα σου τον μαγικό Σκότι Ουίλμπεκιν στην τέταρτη και πιο κρίσιμη περίοδο, παίζεις σκληρή άμυνα και με τους καυτούς οπαδούς δίπλα σου, πως να […]

Επιστροφή στην δράση για την διοργάνωση της Euroleague. Για την 1η αγωνιστική είχαμε την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν.

ΓήπεδοΜενόρα Μιβτάχιμ Αρένα (Τελ-Αβίβ)

Όταν έχεις στην ομάδα σου τον μαγικό Σκότι Ουίλμπεκιν στην τέταρτη και πιο κρίσιμη περίοδο, παίζεις σκληρή άμυνα και με τους καυτούς οπαδούς δίπλα σου, πως να χάσεις τον αγώνα;

Ο Αμερικανός γκαρντ, τρόπντες ρουκέτες στο τέλος, 13 πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο,  Συνολικά είχε 28 πόντους με επί μερους 4/6 τρίποντα, 4/7 δίποντα, 8/8 βολές, 32 PIR). Ο MVP της ομάδας του Σφαιρόπουλου.

Η Μακάμπι ξεκίνησε με το δεξι επί μιας πολύ σκληρή για να πεθάνει Μπάγερν, που όμως στις λεπτομέρειες έπεσε τέζα τελικά. Την “πούλησαν” στο τέλος οι άστοχοι Τόμας και Χίλιαρντ.

Δεκάλεπτα: 25-18, 40-32, 54-58, 69-68

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ