Αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Basket League με την ενδιαφέρουσα  αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάρισα και Παναθηναϊκό.

Αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Basket League με την ενδιαφέρουσα  αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάρισα και Παναθηναϊκό.

Για τον Παναθηναϊκό απουσίαζε ο Βασίλης Καββαδάς με πρόβλημα στην γάμπα ενώ για την Λάρισα εκτός έμεινε ο Ζάρας, με τον Χάντσον να παίρνει τη θέση του στην δωδεκάδα.

Η Λάρισα έβγαλε ενέργεια στην άμυνα, πήρε ώθηση και από την παρουσία του κόσμου της και έφτασε να προηγείται νωρίς με τρεις πόντους στο ματς. Πρώτος σκόρερ ο Κρουμπάλι με 5 πόντους, ενώ ο Μάριτς έχει 4. Για τον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης είχε 6 με 3/4 δίποντα.

Η Λάρισα είχε μπει με τρομερή ενέργεια στο ματς, η επιστροφή του Χάντσον την είχε βοηθήσει τρομερά και στις δύο πλευρές του γηπέδου, την ώρα που ο Παναθηναϊκός τής είχε χαρίσει 10 πόντους από τα λάθη του (5 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο).

Ακολούθησε σερί 8-0 από τον Παναθηναϊκό που προσπάθησε να μειώσει την διαφορά που έφτασε ακόμα και τους 26 πόντους

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πέτυχε τους πρώτους του πόντους στην αναμέτρηση και έφερε τη διαφορά στους επτά, με τον Παπαγιάννη να πετυχαίνει ακόμα δύο και να μειώνει ακόμα περισσότερο. Πλέον τις δύο ομάδες χώριζαν πέντε πόντοι, με τον Παναθηναϊκό να είναι για τα καλά στο ματς.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έδωσε τη θέση του στον Πέιτον Σίβα στο 34′ καθώς ένιωσε ενόχληση στον αστράγαλο.

Ο Μέικον έβαλε μεγάλο καλάθι, έφερε τον Παναθηναϊκό σε απόσταση τριών πόντων και έδωσε ανάσες στους πράσινους, 3 λεπτά πριν το φινάλε. Η Λάρισα έκανε υπερπροσπάθεια όμως ο Παναθηναϊκός άντεχε και έμεινε κοντά.
Όχι όμως όσο κοντά θα ήθελε. Καθώς η Λάρισα στο φινάλε κατέθεσε ψυχή και επικράτησε τελικώς με 84-77. Μια ιστορική νίκη που σίγουρα κάνει τα πλέι οφ να έχουν ενδιαφέρον. 










GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα