Δυνατά παιχνίδια για την La liga ανάμεσα σε Γρανάδα και Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο αναμετρήσεις που έκριναν κατά πολύ την εικόνα της κορυφής και των Ευρωπαϊκών θέσεων. Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 – 1 Διαιτητής: Ερνάντες Α. (Ισπ) – Αριθμός θεατών: 13 034 – Γήπεδο: Εστάντιο Νουέβο Λος Κάρμενς Η Ατλέτικο […]

Δυνατά παιχνίδια για την La liga ανάμεσα σε Γρανάδα και Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο αναμετρήσεις που έκριναν κατά πολύ την εικόνα της κορυφής και των Ευρωπαϊκών θέσεων.

Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 – 1

Διαιτητής: Ερνάντες Α. (Ισπ) – Αριθμός θεατών: 13 034 – Γήπεδο: Εστάντιο Νουέβο Λος Κάρμενς

Η Ατλέτικο προέρχονταν από τη τρίτη σερί ήττα της στη LL, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης. Αποτέλεσμα που τη κράτησε στο -14 από τη κορυφή της βαθμολογίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “Ροχιμπλάνκος” έψαχναν νίκη για να σβήσουν την γκέλα, σε μία δύσκολη έδρα που δεν έχουν περάσει πολλές ομάδες φέτος.

Η Γρανάδα επικράτησε 2-1 και μάλιστα με ανατροπή επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, υποχρεώνοντας τους «ροχιμπλάνκος» στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους.

Δεν έχει τελειωμό ο αγωνιστικός κατήφορος της Ατλέτικο Μαδρίτης! Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε γνώρισε την τέταρτη σερί της ήττα στη La Liga, αυτή τη φορά από την τρομερή Γρανάδα, η οποία μετά την «τεσσάρα» επί της Μαγιόρκα, επικράτησε -με ανατροπή- 2-1 υποδεχόμενοι τους «ροχιμπλάνκος» στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής.

0 – 1. Ο Joao Felix πέρασε από τους αντιπάλους με μια έξοχη προσπάθεια και από την άκρη της περιοχής με ένα όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ.

1 – 1.Ο Darwin Machis πήρε μια ασίστ ακριβείας από τον Jorge Molina και τράβηξε ένα ασταμάτητο σουτ. Φανταστικό γκολ.

2 – 1. Ο Jorge Molina βρέθηκε σε καλή θέση και έδειξε εξαιρετική ψυχραιμία μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης

Στην χώρα των Βάσκων  Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να συνεχίσει το σερί που σταμάτησε κόντρα στην Κάντιθ. Οι Μερένχες ήθελαν οπωσδήποτε νίκη για να ξεφύγουν από τους διώκτες τους. Με τον Κάρλο Αντσελότι να συνεχίζει να έχει προβλήματα με τον Κορωνοϊό και το ρόστερ του.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στον αγώνα με την Ρεάλ να πετυχαίνει σε τρία λεπτά δύο γκολ και λίγο μετά να απαντάει η γηπεδούχος. Τρία γκολ σε 10 λεπτά. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα περίμενε κανείς..

 0 – 1. Στο 4′ είχαμε μια πολύ όμορφη φάση ακριβώς έξω από την περιοχή! Ο Karim Benzema πήρε την μπάλα και πάνω στο βηματισμό την έστειλε με δύναμη στα δίχτυα.

0 – 2. Δεύτερο γκολ για την Ρεάλ στο 7′. Ο Karim Benzema κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον τερματοφύλακα με ένα σουτ στην αριστερή γωνία.

1 – 2 .Στο 10′ ήρθε η απάντηση της γηπεδούχου που ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Oihan Sancet υποδέχθηκε μια όμορφη πάσα στην άκρη της μεγάλης περιοχής και με πολύ γρήγορα με ένα όμορφο σουτ μείωσε το σκορ.

Διάκριση για τον Μπενζεμά που πέρασε τα τριάντα γκολ σε μια χρονιά, και μπήκε σε αυτό το κλαμπ που ήταν οι Μέσι, Ρονάλντο, Φαλκάο, Ρονάλντο φαινόμενο.

Τελικά όπως φάνηκε οι άμυνες ανέλαβαν δράση στην συνέχεια, και δεν είχαμε συνέχεια στον χορό των γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=-eIni_jhFwI

https://www.youtube.com/watch?v=UURi5bjnVfc

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ