Ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση εκβιασμού στον Ματιέ Βαλμπουενά. Το περιεχόμενο αφορά ερωτικό βίντεο. Και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters. Στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 75.000 ευρώ. Ο Μπενζεμά, ο οποίος είχε αρνηθεί τις κατηφορίες, δεν παρευρέθηκε στη δίκη. Συγκεκριμένα, […]

Ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση εκβιασμού στον Ματιέ Βαλμπουενά. Το περιεχόμενο αφορά ερωτικό βίντεο. Και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 75.000 ευρώ. Ο Μπενζεμά, ο οποίος είχε αρνηθεί τις κατηφορίες, δεν παρευρέθηκε στη δίκη.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ανέφερε: «Ο κ. Μπενζεμά ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής και το γνώριζε”. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο στράικερ τη Ρεάλ είχε “εξουσία”, δεν “έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του Βαλμπουενά”, όμως τον συμβούλευσε να “πάρει τη σωστή απόφαση».

Επίσης, ζήτησε την ενοχή και των άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση και την τιμωρία τους με ποινές από 18 μήνες με αναστολή έως τετραετή φυλάκιση.

Ο δικηγόρος του Βαλμπουενά είχε ζητήσει νωρίτερα 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς όπως υπογράμμισε: «Μέσα σε μία νύχτα, εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, έχασε τα πάντα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα