Η Νάπολι προηγήθηκε στο Meazza, όμως η Ιντερ γύρισε το ματς (3-2) και πήγε στο -4 από την κορυφή. Επειτα από δύο υποψίες ευκαιρίας από την Ιντερ με Λαουτάρο και Νταρμιάν, η Νάπολι άνοιξε το σκορ σε μια φάση που ξεκίνησε ο Ζιελίνσκι και την τελείωσε με σουτ από το όριο της περιοχής που δεν […]

Η Νάπολι προηγήθηκε στο Meazza, όμως η Ιντερ γύρισε το ματς (3-2) και πήγε στο -4 από την κορυφή.

Επειτα από δύο υποψίες ευκαιρίας από την Ιντερ με Λαουτάρο και Νταρμιάν, η Νάπολι άνοιξε το σκορ σε μια φάση που ξεκίνησε ο Ζιελίνσκι και την τελείωσε με σουτ από το όριο της περιοχής που δεν μπορούσε να σταματήσει ο Χαντάνοβιτς. Το 0-1 όμως δεν έμελλε να διατηρηθεί για πολλή ώρα. Στο 25’ ο Τσαλχάνογλου έκανε το 1-1 με πέναλτι που παραχώρησε με χέρι ο Κουλιμπαλί έπειτα από σουτ του Μπαρέλα και το είδε το VAR.

Η Ιντερ είχε στη συνέχεια το γυριστό του Λαουτάρο, η Νάπολι την κεφαλιά του Οσιμέ.

Oμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι. Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε έξυπνα το κόρνερ στο 44’ και ο Πέρισιτς με δύσκολη κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι νίκησε τον Οσπίνα για το 2-1.

Στην επανάληψη σύντομα τα νέα θα ήταν πολύ καλά για την Ιντερ.

Στο 55’ ο Οσιμέν συγκρούστηκε με τον Σκρίνιαρ και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Kαθώς χτύπησε στο μάτι και έξι λεπτά αργότερα η ομάδα του βρήκε τρίτο γκολ. Από φάση στην οποία σχεδόν όλη η Νάπολι ανέβηκε ψηλά, ο Χοακίν Κορέα πήρε και κουβάλησε, έδωσε στον Λαουτάρο Μαρτίνες. Kαι εκείνος με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο επόμενο διάστημα οι Partenopei έδειχναν ακίνδυνοι, όμως με τρομερό σουτ του Μέρτενς [είχε περάσει αλλαγή] μείωσαν σε 3-2. Oμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο αφού στο 91′ Χαντάνοβιτς και δοκάρι έβαλαν τεράστιο stop στην κεφαλιά του Μάριο Ρούι και στο 97′ ο Μέρτενς ολομόναχος με βολέ έστειλε την μπάλα ψηλά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик