Συνέχεια στην δράση του πρωταθλήματος της Premier Leaue με τους αγώνες του Σαββατοκύριακού και την αναμέτρηση μεταξύ Γουλβς και Λιβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε τους κόκκινους με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που είχαν απέναντι στην Έβερτον στο ντέρμπι του “Γκούντισον Παρκ”. Στον αντίποδα, μόνο μία αλλαγή για την Γουλβς σε σχέση με το ματς κόντρα […]

Συνέχεια στην δράση του πρωταθλήματος της Premier Leaue με τους αγώνες του Σαββατοκύριακού και την αναμέτρηση μεταξύ Γουλβς και Λιβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε τους κόκκινους με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που είχαν απέναντι στην Έβερτον στο ντέρμπι του “Γκούντισον Παρκ”. Στον αντίποδα, μόνο μία αλλαγή για την Γουλβς σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπέρνλι, με τον Νέβες να παίρνει τη θέση του Μουτίνιο.

Το πρώτο δεκάλεπτο στο Μολινό δεν είχε κάποια μεγάλη φάση. Με το ματς να είναι ισορροπημένο και την Γουλβς να παιζει ως ίση προς ίση την Λίβερπουλ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο Μολινό καταγράφηκε στο 28′, με τον Τιάγκο να περνάει ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Γουλβς.

Και τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να πιάνει το μονοκόμματο σουτ. Mε το δεξί και να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς είναι για τους κόκκινους.

Με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να κάνει σέντρα από τα δεξιά. Και τον Ζότα να παίρνει την κεφαλιά υπό πίεση στο δεύτερο δοκάρι. Για να στείλει τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σα.

Στο 60 έγινε κάτι εξωπραγματικό. Α-πί-στευ-τη ευκαιρία για την Λίβερπουλ όπου ουδείς έχει αντιληφθεί πώς η μπάλα δεν κατέληξέ στα δίχτυα! Ο Σα έκανε άστοχη έξοδο. Και ο Ζότα πήρε τη μπάλα για να μπει μέσα στη μεγάλη περιοχή της Γουλβς. Ομως ενώ είχε όλη την εστία φάτσα μπροστά του και άφθονο χρόνο να σκεφτεί πού θα την έστελνε, το σουτ του σταμάτησε πάνω στο σώμα του Κόουντι, του ενός εκ των δύο παικτών της Γουλβς που είχαν πάρει θέση πάνω στη γραμμή για να αποτρέψουν το μοιραίο!

Την λύση έδωσε στο 94′ ο Ντιβόκ Ορίγκι, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα. Νίκη για την Λίβερπουλ και κορυφή για τους παίκτες του Κλοπ!

Διαιτητής: Kavanagh C. (Αγγ)Γήπεδο: Μολινέ Στάντιουμ (Γούλβερχαμπτον)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик