Συνέχεια στην δράση του πρωταθλήματος της Premier Leaue με τους αγώνες του Σαββατοκύριακού και την αναμέτρηση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Από στατική φάση άνοιξε το σκορ η Τσέλσι, Ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε την εναέρια μονομαχία με τον Αντόνιο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Πετάχτηκε και με μία σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Φαμπιάνσκι. Ο οποίος ακούμπησε […]

Συνέχεια στην δράση του πρωταθλήματος της Premier Leaue με τους αγώνες του Σαββατοκύριακού και την αναμέτρηση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Τσέλσι.

Από στατική φάση άνοιξε το σκορ η Τσέλσι, Ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε την εναέρια μονομαχία με τον Αντόνιο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Πετάχτηκε και με μία σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Φαμπιάνσκι. Ο οποίος ακούμπησε την μπάλα με την άκρη των δακτύλων του, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Έπειτα από κακό γύρισμα του Ζορζίνιο η μπάλα καταλήγει στον Μπόουεν που βγαίνει τετ α τετ με τον Μεντί, με τον κίπερ των Λονρέζων να τον ανατρέπει και να παραχωρεί πέναλτι. Ο Λανσίνι ανέλαβε την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους από τη λευκή βούλα.

Ο Τσούφαλ έκανε την πάσα για τον Μπόουεν, ο οποίος εκτέλεσε, με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του Κρίστενσεν και να καταλήγει στην εστία του Μεντί για το 2-2.

Μεγάλη ευκαιρία για τη Γουέστ Χαμ στο 75ο λεπτό, με τον Μπόουεν. Ο οποίος έκανε την προβολή από κενή εστία, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 87ο λεπτό ήρθε η Λύτρωση για τα “σφυριά, με τον Μαζουακού να βρίσκει εστία, μετά από κόντρα. Γράφοντας το τελικό 3-2.

Διαιτητής: Marriner A. (Αγγ)Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο (Λονδίνο)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик