Τρεις ανατροπές, 6 γκολ και ματσάρα στην Ελβετία. Μεταξύ Γιουνγκ Μπόις και Αταλάντα. Στο τέλος της ημέρας οι γηπεδούχοι ήταν μια ανάσα από την νίκη. Όμως οι “Μπεργκαμάνσκι” έκλεψαν τον βαθμό στο φινάλε. Ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3. Η Αταλάντα μπήκε δυνατά και με τον Ντουβάν Σαπάτα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό. Ο αγώνας είχε […]

Τρεις ανατροπές, 6 γκολ και ματσάρα στην Ελβετία. Μεταξύ Γιουνγκ Μπόις και Αταλάντα. Στο τέλος της ημέρας οι γηπεδούχοι ήταν μια ανάσα από την νίκη. Όμως οι “Μπεργκαμάνσκι” έκλεψαν τον βαθμό στο φινάλε. Ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά και με τον Ντουβάν Σαπάτα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, όμως οι Ιταλοί ήταν αυτοί που κοίταζαν πιο απειλητικά την αντίπαλη εστία. Κόντρα στη ροή του αγώνα. Eνα κόρνερ από αριστερά στο 39′ βρήκε τον Τζόρνταν Σιεμπατσό στο πρώτο δοκάρι για το 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο, οι Ελβετοί βελτίωσαν την απόδοσή τους και άρχισαν να απειλούν παραπάνω, έστω και με εύστοχα σουτ υπό κακές προϋποθέσεις. Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο με υπέροχο σουτ στο 51′ έκανε ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή τους. Aφού ανέκτησε το προβάδισμα της Αταλάντα.

Η Γιουνγκ Μπόις δεν το έβαλε κάτω και έκλεισε για ένα διάστημα τους παίκτες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στα καρέ τους. Ένα κοντινό σουτ του Βίνσεντ Σιέρο στο 80′ έφερε το παιχνίδι στα ίδια, με τον Ελβετό να μπαίνει ξανά ως αλλαγή και να σκοράρει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σιλβέν Χέφτι έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και νίκησε τον Χουάν Μούσο, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Η Γιουνγκ Μπόις έμενε ζωντανή ακόμα και στη μάχη της 2ης θέσης με αυτό το σκορ, όμως στο 87′, στην πρώτη επαφή με την μπάλα, ο Λουίς Μουριέλ εκτέλεσε φάουλ και με τη βοήθεια του τείχους ισοφάρισε σε 3-3.

Ο όμιλος έχει πάρει για τα καλά φωτιά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αταλάντα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ