Παρακολουθήστε από το πρωτάθλημα της EFL EFL Championship τον συγκινητικό πανηγυρισμό των παικτών με οπαδό που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Ένας μικρός φίλος της Φούλαμ που περνάει τον γολγοθά του, από  εγκεφαλική παράλυση,  ο 13χρονος Ρις Πόρτερ.  Μάλιστα είχε δεχτεί bullying στο διαδίκτυο γιατί ποστάρισε στον λογαριασμό του ένα βίντεο που παίζει ποδόσφαιρο. Αλλά είδε […]

Παρακολουθήστε από το πρωτάθλημα της EFL EFL Championship τον συγκινητικό πανηγυρισμό των παικτών με οπαδό που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Ένας μικρός φίλος της Φούλαμ που περνάει τον γολγοθά του, από  εγκεφαλική παράλυση,  ο 13χρονος Ρις Πόρτερ.  Μάλιστα είχε δεχτεί bullying στο διαδίκτυο γιατί ποστάρισε στον λογαριασμό του ένα βίντεο που παίζει ποδόσφαιρο.

Αλλά είδε και την άλλη πλευρά της ζωής. Όταν οι παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, πήγαν  να πανηγυρίσουν μαζί του το γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι.

Αφορμή ήταν το γκολ που πέτυχε ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς εναντίον στη Μπρίστολ Σίτι για την 9η αγωνιστική της EFL Championship.

Συγκινητικός πανηγυρισμός στην Championship 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ