Παρακολουθείστε από την φάση των ομίλων της διοργάνωσης του Conference League και τον ενδιαφέρον αγώνα Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Σόφιας Ξεκίνημα με το δεξί για τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στο Europa Conference League, όπου οι Ρωμαίοι επικράτησαν με σκορ 5-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, χάρη σε τέρματα των Πελεγκρίνι, Ελ Σαραουί, Μαντσίνι και Έιμπραχαμ. Το ματς […]

Παρακολουθείστε από την φάση των ομίλων της διοργάνωσης του Conference League και τον ενδιαφέρον αγώνα Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ξεκίνημα με το δεξί για τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στο Europa Conference League, όπου οι Ρωμαίοι επικράτησαν με σκορ 5-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, χάρη σε τέρματα των Πελεγκρίνι, Ελ Σαραουί, Μαντσίνι και Έιμπραχαμ.

Το ματς δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τους Ιταλούς, καθώς στο 10ο λεπτό η ομάδα από τη Σόφια άνοιξε το σκορ. Με τον Γκράχαμ Κάρεϊ να κάνει το 1-0. Η αντίδραση των «τζιαλορόσι» δεν άργησε και στο 25΄. ο Λορέντσο Πελεγκρίνι ισοφάρισε σε 1-1, από ασίστ του Κάρσντορπ.

Λίγο αργότερα (38΄) η Ρόμα βρήκε ξανά δίχτυα, με τον Στεφάν Ελ Σαραουί να κάνει το 2-1. Ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή, ενώ στο 62ο λεπτό ο Πελεγκρίνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1. Μετά το 80΄ και ενώ η ΤΣΣΚΑ είχε μείνει με 10 παίκτες, εξαιτίας σε δεύτερη κίτρινη του Βίλντσουτ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σκόραρε άλλες δύο φορές. Αρχικά ο Μαντσίνι στο 83΄ έκανε το 4-1 ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Τάμι Έιμπραχαμ.

Όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ