Παρακολουθείστε από την φάση των ομίλων της διοργάνωσης του Conference League και τον ενδιαφέρον αγώνα Λίνκολν – ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα του συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και τον κορυφαίο της άμυνας του, Κρέσπο, να τίθεται νοκ άουτ στο 44′ , επιστρατεύοντας […]

Παρακολουθείστε από την φάση των ομίλων της διοργάνωσης του Conference League και τον ενδιαφέρον αγώνα Λίνκολν – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με εφτά αλλαγές στην ενδεκάδα του συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και τον κορυφαίο της άμυνας του, Κρέσπο, να τίθεται νοκ άουτ στο 44′ , επιστρατεύοντας άρον άρον τον Μιχαηλίδη. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε ένα φλύαρο ρόλο, εμφανίζοντας και πάλι «χτυπητές» αδυναμίες στη δημιουργία και στην ανάπτυξη.

Παρά τις όποιες μουντζούρες στο παιχνίδι του, ο ΠΑΟΚ «εξιλεώθηκε» εν μέρει από την τρομερή υπερπροσπάθεια του Μουργκ να κρατήσει τη μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να την δώσει στον Τέιλορ απ΄όπου και ξεκίνησε η φάση του πρώτου τέρματος, οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ στο 0-1.

Το δεύτερο γκολ ήρθε  από στατική φάση και συγκεκριμένα από κόρνερ του Μουργκ. Με τον Μιχαηλίδη να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και στην εξέλιξη της φάσης. Ο Μιτρίτσα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 με γυριστό σουτ, ανοίγοντας λογαριασμό με τα «ασπρόμαυρα».

Όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ