Η νύχτα που ο Άγιαξ επικράτησε  με 2-1 της Μπεσίκτας για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League θα μείνει αξέχαστη στον Σεμπαστιάν Αλέ! Η ομάδα της Ολλανδίας έφυγε με το «διπλό» από την Τουρκία με ένα φανταστικό Αλέ! Ο 27χρονος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο. Μέχρι το 69′ είχε βάλει δύο γκολ και είχε διαμορφώσει το […]

Η νύχτα που ο Άγιαξ επικράτησε  με 2-1 της Μπεσίκτας για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League θα μείνει αξέχαστη στον Σεμπαστιάν Αλέ! Η ομάδα της Ολλανδίας έφυγε με το «διπλό» από την Τουρκία με ένα φανταστικό Αλέ!

Ο 27χρονος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο. Μέχρι το 69′ είχε βάλει δύο γκολ και είχε διαμορφώσει το 2-1 υπέρ του Άγιαξ και κόντρα στην Μπεσίκτας.

O Ιβοριανός επιθετικός σκόραρε δύο ακόμη τέρματα στη διοργάνωση και έφτασε τα εννιά. Έτσι, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Άγιαξ που κάνει το 5Χ5. Έγινε ο τρίτος στη φετινή διοργάνωση μετά τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης, είναι  ο τέταρτος που καταφέρνει να σκοράρει σε πέντε συνεχόμενες εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά στη διοργάνωση, μετά τους Ντελ Πιέρο (1995), Ντιέγκο Κόστα (2014) και Έρλινγκ Χάαλαντ (2018).

Ο Αλέ πέτυχε και κάτι ακόμη! Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του θεσμού που σκοράρει εννέα τέρματα στην πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ