Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις και γκολ  της αναμέτρησης του Champions League ανάμεσα σε  Γιουνγκ Μπόις και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν έχασε την ευκαιρία και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για τη Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν την ανατροπή στο τσεπάκι. Ιδίως μετά την αποβολή του […]

Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις και γκολ  της αναμέτρησης του Champions League ανάμεσα σε  Γιουνγκ Μπόις και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν έχασε την ευκαιρία και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για τη Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι όμως είχαν την ανατροπή στο τσεπάκι. Ιδίως μετά την αποβολή του Ουάν Μπισάκα.

Ο Ρονάλντο βρήκε γκολ για 17η σεζόν στο Champions League, αλλά με την αποβολή του στο 35’ αποδυνάμωσε την ομάδα του. Ήρθε και το τραγικό λάθος στα χασομέρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε δώρο την νίκη στους γηπεδούχους που έγραψαν ιστορία.

Ο Κριστιάνο έβαλε το πρώτο γκολ της χρονιάς στην διοργάνωση, που σκοράρει σερί για 17η διαδοχική σεζόν.  Αλλά ακόμα μια διάκριση αφού  έπιασε στην κορυφή των συμμετοχών (177) τον Ικερ Κασίγιας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ