Συνεχίστηκε η δράση στην Μπουντεσλίγκα για την 14 αγωνιστική με το μεγάλο ντέρμπι Ντόρτμουντ – Μπάγερν να ξεχωρίζει. Έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει τα μεταξύ τους παιχνίδια κάτι που φάνηκε και σήμερα. Με κάθε τρόπο. Διαιτητής: Zwayer F. (Γερ), Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (Ντόρτμουντ) Αρχικά η Μπάγερν πήρε το υπέρ της πέναλτι μέσω VAR, αλλά στην συνέχεια γλύτωσε […]

Συνεχίστηκε η δράση στην Μπουντεσλίγκα για την 14 αγωνιστική με το μεγάλο ντέρμπι ΝτόρτμουντΜπάγερν να ξεχωρίζει.

Έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει τα μεταξύ τους παιχνίδια κάτι που φάνηκε και σήμερα. Με κάθε τρόπο.

Διαιτητής: Zwayer F. (Γερ)Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (Ντόρτμουντ)

Αρχικά η Μπάγερν πήρε το υπέρ της πέναλτι μέσω VAR, αλλά στην συνέχεια γλύτωσε το εις βάρος της, και… μη πέναλτι που δεν δόθηκε εις βάρος της, πήρε την μεγάλη νίκη στο και την άφησε στο -4, στην μάχη του τίτλου.

Ντόρτμουντ – Μπάγερν 2 – 3

1 – 0 (5′): Φοβερή δουλειά από τον Jude Bellingham, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας του. “Έφτιαξε” τον Julian Brandt), ο οποίος νίκησε τον Manuel Neuer με ένα έξοχο σουτ στην δεξιά πλευρά της εστίας.

1 – 1 (9′): Ο Robert Lewandowski  παίρνει πάσα από τον Thomas Muller μετά από μια εξαιρετική αντεπίθεση και βρίσκει δίχτυα με απευθείας προσπάθεια από κοντά.

1 – 2 (44′): Ο Kingsley Coman πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε ένα σουτ που κάπου βρήκε και πέρασε από τον Gregor Kobel.

2 – 2 (48′): Ο Erling Haaland  δείχνει την τεχνική του του καθώς στέλνει την μπάλα με δύναμη μέσα από την περιοχή, στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα. Η ασίστ ήταν του Jude Bellingham.

2 – 3 (77′): Ο Robert Lewandowski με πέναλτι στην κάτω δεξιά γωνία πέτυχε το γκολ της νίκης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ