Ο Εθνικός πέτυχε εμφατική νίκη μέσα στη Μύκονο. Eπικρατώντας 4-1 της τοπικής ΑΕ και πήρε το εισιτήριο για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο δυνατός άνεμος. Που επικρατούσε στο γήπεδο του Κόρφου, που επηρέασε κατά μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Με τα δυο από τα συνολικά πέντε γκολ του […]

Ο Εθνικός πέτυχε εμφατική νίκη μέσα στη Μύκονο. Eπικρατώντας 4-1 της τοπικής ΑΕ και πήρε το εισιτήριο για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο δυνατός άνεμος. Που επικρατούσε στο γήπεδο του Κόρφου, που επηρέασε κατά μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Με τα δυο από τα συνολικά πέντε γκολ του αγώνα, να έρχονται με απευθείας εκτέλεση κόρνερ,στην ίδια εστία, ένα για κάθε ομάδα!

Η ΑΕ Μυκόνου προηγήθηκε με 1-0 με το απ’ ευθείας κόρνερ από τον Λεσάι. Και στο 47′ ήταν η σειρά του Εθνικού να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο, με σκόρερ τον Ντάφλα!

Μεταξύ σοβαρού κι’ αστείου, το δύσκολο δεν ήταν το… να σκοράρεις από κόρνερ, αλλά το να το εκτελέσεις καθώς ο αέρας έπαιρνε τη μπάλα και την μετακινούσε. Αφού, λοιπόν, έκαναν το δύσκολο, το να στήσουν τη μπάλα για το κόρνερ, τα υπόλοιπα… ήταν εύκολα.

Το γκολ από κόρνερ της Μυκόνου.

Το γκολ από κόρνερ του Εθνικού

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ