Στο Περιστέρι ταξίδεψε ο Ολυμπιακός. Κόντρα στον Ατρόμητο οι “Ερυθρόλευκοι” έψαξαν ακόμη ένα τρίποντο. Στο ξεκίνημα του 2ου γύρου της Superleague. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει την μπάλα και να φτάσει από πίσω στην περιοχή του Πίριτς. Δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο 11λεπτο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν […]

Στο Περιστέρι ταξίδεψε ο Ολυμπιακός. Κόντρα στον Ατρόμητο οι “Ερυθρόλευκοι” έψαξαν ακόμη ένα τρίποντο. Στο ξεκίνημα του 2ου γύρου της Superleague.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει την μπάλα και να φτάσει από πίσω στην περιοχή του Πίριτς.

Δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο 11λεπτο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχαν απειλήσει.

Πρώτη τελική του Ολυμπιακού στο 23ο λεπτό, με τον Ρόνι Λόπες να σουτάρει εκτός περιοχής. Ωστόσο ήταν αρκετά άστοχος.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έφυγε απέναντι από τον Πίριτς, έπειτα από πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον ανέτρεψε πριν σουτάρει και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και κίτρινη κάρτα.

Όμορφη εκτέλεση πέναλτι από τον Αραμπί που “έσκαψε” την μπάλα και νίκησε τον Κέναν Πίριτς για το 1-0 α λα Πανένκα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πάτησε ακόμη περισσότερο γκάζι!

Ο Αγκιμπού Καμαρά τροφοδότησε τον Αραμπί, ο οποίος πάτησε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Πίριτς και πλάσαρε για το 2-0.

Στο 62ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Χατζηισαΐα με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έκανε το 3-0 και πέτυχε το χατ-τρικ.

Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο στο 92ο λεπτό. Από τις λίγες στο παιχνίδι. ο Μπεντινέλι πήρε την πρωτοβουλία πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ, όμως ήταν άστοχος.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ