Boxing Day στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα  Άστον Βίλα – Τσέλσι. Η Άστον Βίλα παρατάχθηκε χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της, με τον προπονητή των βίλανς να έχει μπει σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης λόγω κορονοϊού. Πέρα από το ματς με τους μπλε, ο Τζέραρντ δεν θα είναι στον πάγκο ούτε στο […]

Boxing Day στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα  Άστον Βίλα – Τσέλσι.

Η Άστον Βίλα παρατάχθηκε χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της, με τον προπονητή των βίλανς να έχει μπει σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης λόγω κορονοϊού. Πέρα από το ματς με τους μπλε, ο Τζέραρντ δεν θα είναι στον πάγκο ούτε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Λιντς.

Χωρίς κάποια μεγάλη φάση το πρώτο 10λεπτο, με την αναμέτρηση να βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ματς αφού και οι δύο ομάδες είναι από τις πλέον σκληροτράχηλες της κατηγορίας.

Η Άστον Βίλα άνοιξε το σκορ κόντρα στην Τσέλσι στο 28′. Μέσα από μία ανύποπτη φάση. Ο Τάργκετ προωθήθηκε και έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, με τον Ρις Τζέιμς να πιάνει κεφαλιά προς τα πίσω και να αιφνιδιάζει τον Μεντί, που είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του από την προσπάθεια του συμπαίκτη του χωρίς να καταφέρνει με γροθιές να αποτρέψει το μοιραίο.

Ο σπεσιαλίστας Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, λίγα λεπτά αργότερα. Και έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτή που επέλεξε για να πέσει ο Μαρτίνες, γράφοντας το 1-1. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του Ιταλού στην φετινή Premier League, όλα τους από την άσπρη βούλα.

Η Τσέλσι προχώρησε σε δύο αλλαγές στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Ο Λουκάκου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46′ αντί του Τσάλομπα για να κάνει πιο επιθετικούς τους μπλε, ενώ στο 52′ ο Κρίστενσεν αντικατέστησε τον τραυματία Τιάγκο Σίλβα.

H ώρα της νατροπής δεν άργησε για την Τσέλσι. 4 λεπτά αργότερα ο Χάντσον-Οντόι έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Λουκάκου νίκησε κατά κράτος τον Μινγκς, με τον Βέλγο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Μαρτίνες.

To 1-3 ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 93′, σαν κερασάκι στην τούρτα της νίκης των Λονδρέζων.

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι